Fotbal intern

Puștiul minune al Petrolului a refuzat FCSB, Dinamo și Viitorul: ”Am driblingul lui Hagi, lovesc mingea ca el”

20.06.2020 | 15:22
Pustiul minune al Petrolului a refuzat FCSB Dinamo si Viitorul Am driblingul lui Hagi lovesc mingea ca el
ADVERTISEMENT

Puștiul minune al echipei Petrolul Ploiești, Mario Bratu, a intrat în vizorul marilor echipei din România, dar a decis să refuze ofertele venite de la FCSB, Dinamo și FC Viitorul.

În vârstă de doar 18 ani, Bratu a debutat deja cu Petrolul Ploiești în Liga 2 și a reușit să înscrie și un gol în toamnă la întâlnirea cu Metaloglobus.

ADVERTISEMENT

”Lovesc mingea foarte bine, asemănător cu Hagi, driblez ca el. Am o lejeritate în a trece de adversari. L-am văzut pe internet că a marcat multe goluri de la mijlocul terenului si asta m-a inspirat”, a spus puștiul.

FCSB, Dinamo și Viitorul, refuzat de puștiul de aur al Petrolului

”A fost unul dintre cei mai mari jucători ai lumii, greu să ajungi ca el, dar cu multă muncă poate… Trebuie acum să fiu cu capul pe umeri și să muncesc foarte mult. Pentru mine a fost unul dintre cei mai mari jucători din lume”, a declarat Bratu pentru ziare.com.

ADVERTISEMENT

Puștiul minune își dorește să o ajute pe Petrolul Ploiești să revină în primul eșalon al fotbalului românesc și din această cauză a refuzat ofertele primite de la FCSB, Dinamo București și FC Viitorul.

”Iubesc Petrolul de când mă știu. Sunt aici de când mă știu. Sunt convins că vom promova, pentru că avem cea mai bună echipă. Întâi să ajungem în Liga 1 și apoi vedem. Am refuzuat pe FCSB, Viitorul și Dinamo doar ca să rămân aici, la mine acasă. E mai bine pentru mine.

ADVERTISEMENT

Prima dată vreau să fac lucruri frumoase în orașul meu natal și apoi mă gândesc și la echipe de afară. Să joc în echipa națională a României este visul meu. Și sunt sigur că mi se va îndeplini acest vis”, a afirmat el.

Mario Bratu consideră că cel mai frumos fotbal este în La Liga și spră ca într-o zi să poată ajunge acolo și să se dueleze cu cei mai buni jucători din lume.

ADVERTISEMENT

  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Gaz Metan Mediaş: 1,38 este cota pentru „2-5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT