Life

Puya, pus într-o situație ciudată la un concert. Fanii au aruncat cu adidași pe scenă

Puya a trăit momente unice în cariera lui. În timp ce susținea un concert, fanii au aruncat înspre el cu încălțăminte și haine.
21.06.2023 | 11:59
Puya pus intro situatie ciudata la un concert Fanii au aruncat cu adidasi pe scena
Puya a fost bombardat cu adidași pe scenă. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Puya are parte de tot felul de întâmplări neașteptate în ultima perioadă. La un concert susținut zilele trecute, artistul a fost bombardat cu adidași în timp ce cânta. Ce s-a întâmplat după și cum a reacționat fostul concurent de la America Express.

Fanii au aruncat cu adidași pe scenă în timpul concertului lui Puya

Puya este unul dintre cei mai iubiți artiști încă de pe vremea în care făcea parte din formația La Familia. Și odată cu participarea la America Express alături de soția lui, Melinda, publicul l-a redescoperit, cunoscând și altă latură a sa.

ADVERTISEMENT

La momentul actual, Puya este pe val, susține concert după concert, iar fanii îl admiră pentru cariera impresionantă. Dar asta vine la pachet și cu momente mai puțin obișnuite. După ce acum câteva luni o tânără a urcat să danseze pe scenă, fapt care l-a nemulțumit, acum a fost protagonistul unui episod inedit.

În timp ce cânta la Zilele Culturale ale Bârladului, fanii prezenți în număr mare s-au descălțat și au început să arunce pe scenă cu adidași, pantofi și sandale, iar unii dintre ei au renunțat și la haine. Reacția, însă, nu a fost pentru că nu erau mulțumiți de prestație.

ADVERTISEMENT

Din contră, aceștia își doreau de la Puya să le ofere autografe pe obiectele vestimentare și de încălțăminte. Fostul concurent de la America Express nu a fost deranjat, a luat un pix și s-a pus pe treabă chiar în mijlocul concertului.

Imaginile cu momentul au fost publicate chiar de el și au devenit rapid virale. „Fanii sunt pe primul loc, lor le datorez totul și merită să mă mai opresc din ce fac pt o semnătura, două”, a scris Puya pe Facebook.

ADVERTISEMENT

„Nu mă stresează”

Ulterior, Puya a oferit mai multe detalii în cadrul unui interviu. Fostul concurent de la America Express a explicat că nu avea cum să fie deranjat de gestul fanilor săi. Din contră, se bucură că prezintă atât de mult interes.

„Nu mă stresează pozele și autografele…În ziua când n-o să vrea nici dracu o poză sau un autograf de la mine, abia atunci o să încep să fiu stresat. Chiar dacă nu am timp să semnez toate hârtiile și să fac toate pozele, faptul că oamenii mă susțin, se gândesc la mine și mă apreciază și după 25 de ani de cântat, fie că au 15, fie 25 sau chiar 40+ e o binecuvântare pe care o simt în suflet.

ADVERTISEMENT

Și e dincolo de beneficiile materiale. Nu puține au fost dățile când în cele mai negre zile ale mele am fost oprit pe stradă și încurajat de acești necunoscuți care te cunosc câteodată mai bine decât tine.

La sfârșitul zilei, ei sunt familia mea extinsă și sper din tot sufletul să nu îi dezamăgesc, deși oamenii sunt tot oameni, să nu uităm! Chiar dacă apar pe scenă și cântă… muzica unește oameni, nu e totul despre view-uri, topuri, statistici si followeri”, a declarat Puya pentru Click.ro. 

ADVERTISEMENT