Life

Cine este Melinda de la America Express 2023. Soţia lui Puya este casnică şi apare rar public

Cine este Melinda de la America Express 2023? Soția lui Puya este casnică și apare destul de rar în public, deoarece preferă să stea departe de lumina reflectoarelor.
08.01.2023 | 19:35
Cine este Melinda de la America Express 2023 Sotia lui Puya este casnica si apare rar public
Cine este Melinda, soția lui Puya, de la America Express 2022. Sursa foto: Instagram/ Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Puya este concurent la America Express 2023 și face echipă cu soția lui, Melinda. Partenera artistului este o prezență discretă în viața publică.

Cine este Melinda de la America Express 2023. Câţi copii are cu Puya

Melinda și Puya sunt împreună din 2006 și sunt căsătoriți de mai bine de un deceniu. Soția cântărețului este o fire discretă și preferă să stea departe de lumina reflectoarelor, motiv pentru care nu obișnuiește să apară în public.

ADVERTISEMENT

Cei doi s-au cunoscut cu mult timp în urmă, atunci când Melinda avea doar 17 ani și era elevă la un liceu din Deva, iar artistul avea 26 de ani. Ulterior, aceasta a intrat la facultate în Cluj, iar Puya a făcut naveta pentru a se putea vedea regulat cu ea.

Rapper-ul și-a dat seama că Melinda este femeia pe care vrea să o aibă alături. Cei doi au decis să se căsătorească în 2011.

ADVERTISEMENT

Bruneta nu vine la emisiuni și nici nu acordă interviuri, iar Puya a postat imagini cu ea de-a lungul timpului, pe rețelele de socializare.

Puya și partenera sa de viață au împreună trei copii, două fete, Iuliana și Melisa, dar și un băiat, Alexandru.

ADVERTISEMENT

Puya, despre Melinda: “Soţia nu trebuie să meargă la muncă”

Cu ceva timp în urmă, Puya a vorbit despre soția sa în cadrul unui interviu. Melinda se ocupă de educația celor trei copii și nu lucrează.

Familia este foarte importantă pentru rapper și vrea să le ofere soției și copiilor tot ce au nevoie. Artistul este de părere că soția nu ar trebui să lucreze.

ADVERTISEMENT

Pentru Puya, timpul petrecut alături de familie reprezintă un aspect foarte important. Acesta vrea să se bucure de fiecare moment petrecut alături de Melinda și de copiii lor.

“Familia este foarte importantă și nu mai alerg ca nebunul, căci vreau să îmi petrec și timpul cu familia… Noi suntem o familie norocoasă și soția nu trebuie să meargă la muncă.”, a declarat Puya într-un interviu pentru Antena Stars., în urmă cu câțiva ani.

De ce au venit Puya şi Melinda împreună la America Express 2023

Puya și Melinda au acceptat provocarea de a participa la America Express și au declarat încă de acum câteva luni că sunt pregătiți fizic și psihic pentru această aventură.

Cel mai dificil pentru ei a fost dorul de casă, dar și de familie, având în vedere că pentru filmări, cuplul a fost nevoit să plece în America de Sud.

Dacă Puya poate face față mai ușor dorului de copii, fiind plecat adesea la concerte, nu la fel este și pentru partenera sa, care nu a plecat niciodată atât de mult timp de lângă ei. Și cântărețul a fost nevoit să-și înfrunte teama de avion pentru această plecare.

“Copiii o să ne lipsească foarte mult. O să fie o provocare. Mie nu-mi place să zbor cu avionul, asta e o provocare pentru mine.

Pentru ea este prima dată când pleacă de acasă așa peste noapte, eu tot plec, nu mai dorm de mult timp în patul meu pentru ca am concerte și tot așa.”, a declarat Puya pentru Antena Stars înainte de plecare, în urmă cu câteva luni.

Program TV America Express 2023

Amintim că mult așteptatul show tv America Express 2023 începe să fie difuzat în doar câteva zile, mai exact, pe 15 ianuarie, după cum au anunțați cei de la Antena 1.

Astfel, fanii show-ului vor putea urmări primul episod pe 15 ianuarie, de la ora 20.00, la Antena 1. Următoarele episoade sunt programate pentru 16, 17, dar și 18 ianuarie, însă de la ora 20.30.

ADVERTISEMENT