Sport

Pyry Soiri, prima reacție după transferul la Universitatea Craiova: „Putem realiza lucruri minunate”

Pyry Soiri s-a transferat la Universitatea Craiova, iar internaționalul finlandez a oferit deja primele declarații după ce a semnat cu „alb-albaștrii”.
28.12.2023 | 13:39
Pyry Soiri prima reactie dupa transferul la Universitatea Craiova Putem realiza lucruri minunate
Pyry Soiri anunță după transferul la Universitatea Craiova: „Sunt încrezător că putem realiza lucruri minunate”. sursă foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Ivaylo Petev își rezolvă problemele din defensivă prin transferul lui Pyry Soiri, iar internaționalul finlandez este încântat de transferul la Universitatea Craiova. Mutarea anunțată în exclusivitate de FANATIK are doar cuvinte de laudă pentru suporterii din Bănie și anunță că are planuri mărețe în SuperLiga.

Pyry Soiri anunță după transferul la Universitatea Craiova: „Sunt încrezător că putem realiza lucruri minunate”

Transferul lui Pyry Soiri este răspunsul lui Mihai Rotaru după transferurile realizate de Dan Șucu la Rapid București. Acesta este de așteptat să devină titularul postului de fundaș dreapta la Universitatea Craiova, acolo unde Ivaylo Petev îi mai are la dispoziție pe Mihai Căpățînă și Ștefan Vlădoiu.

ADVERTISEMENT

Internaționalul din Finlanda s-a transferat de la HJK Helsinki este încântat de mutarea în SuperLiga și anunță că are planuri mărețe în tricoul „alb-albaștrilor”. Pyry Soiri așteaptă să joace pe stadionul „Ion Oblemenco” și să simtă pe propria lui piele susținerea suporterilor din Bănie.

„Sunt încântat să anunță că am semnat cu Universitatea Craiova. Această oportunitate marchează o etapă importantă din cariera mea și sunt profund recunoscător pentru încrederea pusă în mine. Aștept cu nerăbdare să port tricoul Craiovei și să contribui la succesul echipei.

ADVERTISEMENT

Pasiunea și dedicarea suporterilor Craiovei sunt renumite și sunt nerăbdător experimentez incredibila atmosferă de la meciurile noastre. Împreună, sunt încrezător că putem realiza lucruri minunate și momente memorabile. Mulțumesc tuturor de la Universitatea Craiova pentru primire și pentru cum m-au primit în această minunată familie”, a spus Pyry Soiri.

Sorin Cârțu trage un semnal de alarmă: „Nu este la noi această coloană”

Sorin Cârțu a identificat punctul slab al Universității Craiova la FANATIK SUPERLIGA, iar legenda „juveților” știe de ce are nevoie gruparea din Bănie pentru a reintra în lupta pentru titlu. Acesta este de părere că axul central al „alb-albaștrilor” trebuie să fie îmbunătățit de Ivaylo Petev.

ADVERTISEMENT

„Gândește-te ce însemnau punctele în meciurile astea foarte accesibile. Vreau să văd întotdeauna, e o regulă nu simplă, cât se poate de eficientă, axul central, portarul serios, fundașii centrali, mijlocașul central defensiv. Mai departe mergi pe cel care organizează jocul. Nu este la noi această coloană, ceea ce trebuie să fie, acest ax.

Obiectiv, trebuia să ne gândim și la asta cu accidentarea fundașilor centrali și incapacitatea de a alinia mereu fundași centrali de care te simți și tu mai în siguranță. Cu continuitate în joc, foarte mulți acolo au apărut, Silva după nu știu ce accidentare,

ADVERTISEMENT

Screciu după accidentare și face întindere. Apare acolo Crețu care are mari deficiențe în zona de fundaș central. El aleargă foarte mult, e darnic în ceea ce înseamnă evoluție în teren, dar face niște greșeli aproape imparabile”, a spus Sorin Cârțu.

ADVERTISEMENT
3,25 este cota BETANO pentru pronosticul "X solist" la partida Universitatea Craiova - Farul