Sport

Denis Alibec, trimis la aprozar după scandalul cu Dan Petrescu: „La faianță nu mai sunt locuri!”. Video

Atacantul echipei CFR Cluj, Denis Alibec, a fost „tocat” de realizatorul tv Radu Banciu, el recomandându-i să-și deschidă un aprozar, deoarece la faianță nu mai sunt locuri.
07.12.2021 | 11:49
Denis Alibec trimis la aprozar dupa scandalul cu Dan Petrescu La faianta nu mai sunt locuri Video
Denis Alibec a fost trimis de Radu Banciu la aprozar. Sursa foto: Facebook CFR Cluj
ADVERTISEMENT

Realizatorul tv Radu Banciu a analizat activitatea din ultimele zile din sportul românesc și internațional. El s-a referit în special la ceea ce s-a întâmplat pe plan intern, cu atacantul Denis Alibec și antrenorul Ionuț Chirilă.

Radu Banciu îl face praf pe Denis Alibec după scandalul cu Dan Petrescu: „E un copil răsfăţat. Merită nota 2!”

Alibec a plecat de pe bancă (Nota 2) – S-a dus pe front! Aşa se întrebau şi profesorii noştri când te dădeau afară de la ore. Turcia e o destinaţie comodă, dar şi acolo trebuie să ai un antrenor de nivelul tău.

ADVERTISEMENT

Dacă-l ai pe Terim, îţi dă o scatoalcă. Alibec e un copil răsfăţat, care a avut atitudinea asta dintotdeauna. El de asta s-a făcut fotbalist, ca să aibă atitudinea asta. Ar trebui întrebat în ce domeniu s-ar putea integra.

Poate la un aprozar, dar să fie al lui! La aprozar, bă, că la faianţă nu mai sunt locuri. I-aş da nota 2 lui Alibec pentru a se face diferenţa faţă de cinsitul 1 din oficiu” a spus Radu Banciu la Look Sport.

ADVERTISEMENT

În minutul 70 al partidei care a avut loc pe 29 octombrie, pe stadionul Dr. Constantin Rădulescu, în etapa a 17-a a Ligii 1, Denis Alibec a plecat de pe banca de rezerve fără să ceară permisiunea antrenorului Dan Petrescu.

Într-o primă fază, a fost dat afară din lot de antrenorul Dan Petrescu, dar după ce și-a prezentat scuze a fost reprimit, iar de luni este așteptat la antrenamente.

ADVERTISEMENT

Radu Banciu: „Ionuț Chirilă e Dumnezeu” la Academica Clinceni

Ionuţ Chirilă surprins când bea vin la carafă – E ceva ciudat. Ori nu-l plăteau ăia, ori a făcut investiţii proaste. Poate şi-a luat o şaormerie şi a dat faliment. Sigur că bei vin la carafă, ce să bei?

Poate nu mai iese nici din cântatul lui Tudor, poate nu mai scoţi aşa mulţi bani pe pandemie. A plecat de la Clinceni, dar s-a văzut mâna lui. Aşa cum se vede mâna lui Lucescu la Doneţk şi azi. Imaginează-ţi un 4-0 în cupele europene între Şahtior şi Real.

ADVERTISEMENT

În presa din România s-ar vorbi doar despre Lucescu. Dacă Academica Clinceni va bate tot, aşa cum a făcut Brest în Franţa, şi câştigă şase meciuri la rând, Ionuţ Chirilă e Dumnezeu!” a mai spus Radu Banciu.

Sabin Ilie este deranjat de atitudinea lui Ionuț Chirilă

Imediat după ce Sabin Ilie a fost numit în funcția de team manager la Academica Clinceni, FANATIK l-a contactat pe fostul atacant, care l-a făcut praf pe fostul antrenor Ionuț Chirilă. „Eu, cât am fost pe la Valencia cu Claudio Ranieri, nu am văzut ca jucătorii să meargă cu trenul și el cu elicopterul.

Nu se poate așa ceva! Sau eu să nu accept să plec de la Valencia dacă clubul nu mai are nevoie de mine! Să declari tu tot ce îți trece ție prin cap. Eu nu am nimic cu Ionuț Chirilă. Dacă noul patron zicea să lucrăm cu el, nu aveam nicio problemă. Dar nu se poate așa ceva! Ce să le spui la jucătorii ăia la asemenea atitudine? Ce să fac eu cu ei?

Avem nouă copii la naționalele de juniori! Ce să le spun? Că declară Ionuț Chirilă că el îi motivează cu o sticlă de vin? Eu disciplinar vorbesc! Nu am fost de acord cu așa ceva, nu putem să acceptăm așa ceva! Să nu ai un pic de bun simț față de clubul la care lucrezi? Să îți spună patronul că nu mai are nevoie de tine și tu să ceri salariul pe trei ani?!!! Omenește vorbim”, a declarat Sabin Ilie în exclusivitate pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT