Sport

Radu Boboc, asaltat de oferte după ce a fost dat afară de Gigi Becali. De ce n-a semnat încă: „A fost încurcat de FCSB”

Dat afară de Gigi Becali după numai câteva luni, Radu Boboc este în discuții cu mai multe cluburi din campionatele care iau startul în primăvară.
23.02.2023 | 12:21
Radu Boboc asaltat de oferte dupa ce a fost dat afara de Gigi Becali De ce na semnat inca A fost incurcat de FCSB
Radu Boboc se află în discuții cu mai multe cluburi din campionatele din nordul Europei. Foto: SPORT Pictures
ADVERTISEMENT

Gigi Becali a plătit 200.000 de euro pentru a-l aduce în vară de la Farul pe Radu Boboc. Fundașul dreapta a jucat doar zece meciuri pentru FCSB, iar în vacanța de iarnă s-a numărat pe lista jucătorilor care s-au despărțit de vicecampioană.

Radu Boboc, cap-compas către nordul Europei

La doar 23 de ani, Radu Boboc a adunat 31 de prezențe în tricoul naționalei României pentru reprezentativele de juniori, tineret și U23. Și a bifat două apariții la Jocurile Olimpice, cota sa fiind, potrivit transfermarkt, de un milion de euro.

ADVERTISEMENT

A plecat liber de la FCSB, însă, pentru că a jucat în acest sezon pentru două echipe, în România nu mai avea decât opțiunea Farul. Gică Hagi nu și-a manifestat însă interesul.

Astfel că nu mai rămânea decât varianta unui transfer în străinătate. Au fost discuții cu un  club din Polonia, și cu Rapid Viena. Însă negocierile s-au oprit în momentul în care austriecii au aflat că nu poate juca până în vară.

ADVERTISEMENT

El este însă eligibil în întrecerile din cele două Americi. Iar în Europa pentru formațiile din campionatele care se desfășoară pe sistemul primăvară-toamnă. Precum cele din nordul continentului sau din spațiul ex-sovietic.

Și, spune Cosmin Văduva, impresarul său, echipe din Suedia și Norvegia au intrat deja pe fir. Astfel că sunt șanse ca el să semneze cu o nouă formație în luna martie.

ADVERTISEMENT

”Au fost ceva discuții pentru Polonia și Austria, cu Rapid Viena, dar îl doreau acum, în iarnă, n-au știut că nu poate juca. Sunt și două echipe din primele opt de la noi care l-au ofertat, dar ar prefera să meargă în străinătate.

A fost puțin încurcat din cauza situației de la FCSB. L-a lasat liber de contract, doar că jucând deja la două echipe a avut doar opțiunea să se întoarcă la Farul.

ADVERTISEMENT

Dar este posibil să rezolvăm chiar la începutul lui martie. Este disponibil pentru Suedia, Norvegia, Kazakhsthan, SUA… și toate țările care încep acum sezon nou”, a spus Cosmin Văduva, la sport.ro.


  • Cota BETANO pentru FCSB: 1,44 este cota pentru „12 și sub 4,5 goluri” la meciul FC Argeș – FCSB

ADVERTISEMENT
Tags: