Sport

Radu Drăgușin, luat pe sus de englezi! De ce e criticat transferul românului: „Este cel mai prost mercato făcut vreodată de Tottenham!”

Radu Drăgușin a devenit subiect de presă în Anglia, după transferul de la Genoa la Tottenham.
26.02.2024 | 17:55
Radu Dragusin luat pe sus de englezi De ce e criticat transferul romanului Este cel mai prost mercato facut vreodata de Tottenham
ADVERTISEMENT

Transferul lui Radu Drăgușin (22 de ani) e privit cu scepticism la Londra. Un analist de la Tottenham News a urmărit cu atenție mutările făcute de Spurs în această iarnă și a ajuns la o concluzie tristă pentru Drăgușin.

Radu Drăgușin, luat pe sus de englezi! De ce e criticat transferul românului: „Este cel mai prost mercato făcut vreodată de Tottenham!”

Paul Robinson, analist la Tottenham News, e convins că președintele Daniel Levy i-a transferat pe Radu Drăgușin și Timo Werner, fiind presat de pericolul că va încălca fair-play-ul financiar, care aducea după sine o penalizare în Premier League.

ADVERTISEMENT

„Uitați-vă la ultima perioadă de transferuri! A fost, probabil, cea mai proastă fereastră de mercato pe care am avut-o vreodată. A fost un adevărat eșec, pentru că toată lumea este speriată de regulile FFP și toți au încercat să respecte linia de demarcație trasată de Ligă.

Nimeni n-a vrut să i se ia puncte ori alte probleme. Dar uitați-vă atent la Tottenham! A decis s-aducă în ianuarie doi jucători, Timo Werner, sub formă de împrumut, și Radu Drăgușin pentru o sumă importantă de bani. Ei au jucat puțin spre deloc”, scrie Paul Robinson.

ADVERTISEMENT

Radu Drăgușin, aproape inexistent la Tottenham!

Cel puțin în cazul lui Radu Drăgușin, analistul Paul Robinson este confirmat de numărul mic de minute prinse de român în tricoul lui Tottenham de la transferul său la Londra.

Drăgușin, deși a fost transferat pentru 30 de milioane de euro, n-a intrat vreodată titular în echipa lui Ange Postecoglou, iar în trei rânduri a intrat pe final de meci. De partea cealaltă, neamțul Timo Werner a prins șase meciuri, profitând de absența lui Son, care se afla la Cupa Asiei.

ADVERTISEMENT
  • 20.000.000 de euro e cota de piață a lui Radu Drăgușin, potrivit Transfermarkt

Florin Manea rămâne optimist!

Deși situația lui Drăgușin e delicată la Tottenham, Florin Manea, impresarul fundașului român, rămâne optimist și a declarat la FANATIK SUPERLIGA că în curând îl vom vedea pe apărător pe teren mai mult timp.

„Nu aveţi de ce să vă îngrijoraţi. Este normală situaţia. Vorbeam şi cu Cristi Chivu, care îmi spunea: «Florine, eu când am ajuns, am stat două luni la Ajax, n-am pătruns». Acum, sper că după înfrângere să primească şansele lui.

ADVERTISEMENT

Nu puteau să spună că îi dau pe toţi la o parte că l-au transferat pe Drăguşin. Romero e campion mondial, van de Ven a jucat bine, îşi aşteaptă şi el rândul. Problema va fi, când va intra să joace, să o facă foarte bine, să nu mai iasă.

Pentru mine a fost normală această perioadă în care n-a jucat. Cred că vor urma şi meciuri întregi. Trebuie să te pregăteşti, el are 22 de ani, dar nu este un tip căruia să îi placă să stea pe banca de rezerve.

Va trage mult mai tare ca să prindă un meci de titular. Nu se mulţumeşte să scrie Tottenham pe el şi nu s-a dus să facă nişte duşuri pe acolo, cum zicea o celebră doamnă. Ei aşa îi plăcea, să facă duşuri multe”, a spus Manea la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT