Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Florin Manea explică situația lui Radu Drăgușin la Tottenham: „Nu s-a dus să facă nişte duşuri pe acolo, cum zicea o celebră doamnă!”

Radu Drăguşin nu a prins până acum niciun meci ca titular la Tottenham. Florin Manea a vorbit la FANATIK SUPERLIGA despre situaţia fundaşului român.
22.02.2024 | 07:07
Florin Manea explica situatia lui Radu Dragusin la Tottenham Nu sa dus sa faca niste dusuri pe acolo cum zicea o celebra doamna
Florin Manea explică situația lui Radu Drăgușin la Tottenham: „Nu s-a dus să facă nişte duşuri pe acolo, cum zicea o celebră doamnă!”. Sursa: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Radu Drăguşin a devenit în luna ianuarie cel mai scump român transferat în istorie, Tottenham plătind pentru el 26 de milioane de euro. Suma totală pe care o încasează Genoa poate fi de 30 de milioane, dacă bonusurile vor fi activate.

Florin Manea explică situația lui Radu Drăgușin la Tottenham: „Când va intra să joace, să o facă foarte bine, să nu mai iasă”

Dar, fundaşul român este rezervă la Tottenham. Până acum el nu a bifat nicio prezenţă în echipa de start. Florin Manea a explicat la FANATIK SUPERLIGA situaţia lui Drăguşin la Spurs:

ADVERTISEMENT

“Nu aveţi de ce să vă îngrijoraţi. Este normală situaţia. Vorbeam şi cu Cristi Chivu, care îmi spunea: «Florine, eu când am ajuns, am stat două luni la Ajax, n-am pătruns». Acum, sper că după înfrângere să primească şansele lui.

Nu puteau să spună că îi dau pe toţi la o parte că l-au transferat pe Drăguşin. Romero e campion mondial, van de Ven a jucat bine, îşi aşteaptă şi el rândul. Problema va fi, când va intra să joace, să o facă foarte bine, să nu mai iasă.

ADVERTISEMENT

“El se pregăteşte mai bine ca oricând, trage tare la antrenamente”

Poate şi eu m-aş fi aşteptat (n.r. să joace cu Wolves), dar nu e un campionat uşor. Câştigaseră meciurile până acum, era şi greu să schimbi, în ciuda faptului că au mai fost greşeli în apărare. Dar cred că după această înfrâgere, va primi şansele lui.

El se pregăteşte mai bine ca oricând, trage tare la antrenamente, e un băiat care se pregăteşte şi îşi aşteaptă rândul. Am vorbit cu el şi mi-a spus că ritmul este mult superior celui din Italia.

ADVERTISEMENT

Şi de joc şi de antrenamente, de tot. Este o provocare la care se ridică cu brio. Chiar azi dimineaţa am vorbit cu el. Se pregăteşte bine, nu are probleme cu antrenamentele. Nu simte că e o diferenţă mare între el şi ceilalţi.

“Nu s-a dus să facă nişte duşuri pe acolo, cum zicea o celebră doamnă”

Pentru mine a fost normală această perioadă în care n-a jucat. Cred că vor urma şi meciuri întregi. Trebuie să te pregăteşti, el are 22 de ani, dar nu este un tip căruia să îi placă să stea pe banca de rezerve.

ADVERTISEMENT

Va trage mult mai tare ca să prindă un meci de titular. Nu se mulţumeşte să scrie Tottenham pe el şi nu s-a dus să facă nişte duşuri pe acolo, cum zicea o celebră doamnă. Ei aşa îi plăcea, să facă duşuri multe”, a spus Manea la FANATIK SUPERLIGA.

Florin Manea explică situația lui Radu Drăgușin la Tottenham

ADVERTISEMENT