Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Radu Drăguşin, noi detalii despre împrumutul din scandalul pariurilor din Italia: “Ăla voia să îl ardă de mai mult!”

Radu Drăgușin a intrat fără voia lui în scandalul anului din Italia. Cel mai bine cotat fotbalist român l-a împrumutat pe Fagioli cu bani, iar italianul i-a folosit pentru a juca la pariuri.
27.10.2023 | 21:40
Radu Dragusin noi detalii despre imprumutul din scandalul pariurilor din Italia Ala voia sa il arda de mai mult
DEZVALUIRI Ce implicare are, de fapt, Radu Dragusin in SCANDALUL PARIURILOR din Italia. foto: colaj fanatik.ro
ADVERTISEMENT

Numele lui Radu Drăgușin este implicat într-un scandal de pariuri care a zdruncinat Italia. Fundașul tricolorilor l-a împrumutat pe Fagioli cu bani și a fost nevoit să dea explicații autorităților. Pentru moment, Drăgușin nu este acuzat în acest scandal și are Federația Româniă de Fotabl alături de el.

Radu Drăgușin nu riscă suspendarea în scandalul pariurilor din Italia

“L-au întrebat ce s-a întâmplat. A zis că m-a sunat că vrea un ceas, că nu-i dă maică-sa banii. A fost acum un an jumătate, a trimis banii direct la bijutierul de unde și-a luat ceasul. Și de atunci nu a mai știut nimic.

ADVERTISEMENT

Nu sunt plăți să zici că e suspect că joacă, că dă mereu. A fost o singură dată, acum un an jumătate, iar de atunci nu a văzut banii. Are și factura la ceas, are tot. O are și acum, factura de la ceas, tot.

A plătit prin cont bancar. Bine, ceasul a ajuns la unii unde juca el. Nu era treaba nici dacă dădea banii lui, dar așa e mult mai bine. Sunt și mesajele în care ăla a insistat să ia mai multe”, a declarat Florin Manea.

ADVERTISEMENT

Radu Drăgușin are 9 meciuri pentru Genoa în acest sezon

Drăgușin a explodat în acest sezon la Genoa. Produs al clublui Juventus, Drăgușin a fost transferat de către actuala sa echipă contra sumei de 5.5 milioane de euro. Forma bună a tricolorului a atras marile cluburi din străinătate, iar scandalul în care este implicat nu riscă să îi afecteze parcursul profesional.

“Drăgușin a zis că nu, te ajut dacă vrei să-ți iei tu, ok. Ăla vroia să-l ardă de mai multe, o mână întinsă care nu spune o poveste nu primește nimic. El a zis că nu vrea, te ajut să îți iei și îmi dai tu banii.

ADVERTISEMENT

După ceva timp l-a întrebat de bani, dar ăla fiind în situația în care e, normal. Radu e un tip foarte curat din toate punctele de vedere. L-am sunat, i-am zis că e cam mult 40.000 de mii. El mi-a zis că a vrut să-l ajute.

L-a sunat avocatul lui Fagioli și a zis că o să-i plătească banii. L-a sunat și Fagioli l-a rugat să îl ierte și că îi dă banii. Fagioli a zis că Radu și cu celălalt nu au nicio treabă, omul a fost corect”, a completat Florin Manea.

ADVERTISEMENT

În fiecare luni, marți și vineri, de la 10:30, FANATIK SUPERLIGA se vede în direct și în exclusiv pe FANATIK.RO. Emisiunea se poate vedea, în aceeași zi, în premieră, de la 17:30, pe canalul de Youtube Fanatik și pe Facebook Fanatik și Horia Ivanovici Oficial.

Ce risca Radu Dragusin

ADVERTISEMENT