Sport

FRF, poziție oficială după scandalul de pariuri al colegului lui Radu Drăgușin: „Nu e vina lui”

Federația Română de Fotbal îl apără pe Radu Drăgușin prin vocea directorului tehnic, Mihai Stoichiță. Ce spune de situația jucătorului lui Genoa
18.10.2023 | 14:35
FRF pozitie oficiala dupa scandalul de pariuri al colegului lui Radu Dragusin Nu e vina lui
Oficialii FRF susțin că Radu Drăgușin e nevinovat după ce numele internaționalului român a fost pomenit în scandalul pariurilor ilegale din Italia. Sursă foto sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

FRF face scut în jurul lui Radu Drăgușin după ce mama fotbalistului a fost extrem de deranjată că numele fiului ei a fost mânjit cu noroi în urma scandalului de pariuri de la Juventus Torino. Mihai Stoichiță a contactat FANATIK pentru a lămuri subiectul.

FRF, mesaj de susținere pentru Radu Drăgușin: „De unde să știe ce a făcut Fagioli cu banii?!”

Mihai Stoichiță e 100% convins că Drăgușin nu a făcut nimic greșit: „Nu înțeleg care e vina lui. De unde să știe Radu ce a făcut Fagioli cu banii? Când ceri niște bani împrumut unui prieten trebuie să spui și pentru ce ai nevoie? Facem un subiect din ceva ce nu există momentan”.

ADVERTISEMENT

Oficialul FRF a explicat că îl va suna pe stoperul lui Genoa: „Nu am vorbit cu el și mi se pare chiar stupid ce se întâmplă. Îi dai bani unui să îl ajuți și apoi e treaba lui ce face cu ei. Nu e vina lui Drăgușin. Asta e culmea. Probabil o să discut cu el. 

Ce să îl încurajez? Pentru ce? Omul e nevinovat. Nu cred că are nevoie Radu de ajutor. Nu este în culpă. Cum să fie anchetat? Pe noi ne anchetează cineva când ajutăm cu bani un om?”. 

ADVERTISEMENT

FRF, convinsă de integritatea internaționalului român: „Crezi că ăla s-a dus la el să îi spună ‘dă-mi bani pentru pariuri’”

Directorul tehnic al FRF exclude orice scenariu care să îl incrimineze pe Radu Drăgușin„Crezi că ăla s-a dus la el să îi spună dă-mi bani pentru pariuri? Exclus, în niciun caz. El a fost de bună-credință și i-a dat bani.

E problema lui cum i-a folosit. E interzis să împrumuți bani? Nu are nicio legătură Radu cu pariurile lui Fagioli”, a mai comentat Mihai Stoichiță pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Mama lui Radu Drăgușin, deranjată de atenția acordată presei acestui subiect: Sunt extrem de revoltată!”

FANATIK a stat de vorbă și cu mama lui Radu Drăgușin: „Presa face un tamtam mult prea mare. Radu i-a împrumutat niște bani lui Fagioli. De aici și până să parieze cred că este o distanță foarte mare. Faptul că titlul este de așa natură mă revoltă extrem de tare. Nu poți să faci aceste afirmații fără să ai nimic concret. 

Radu i-a împrumutat niște bani. Sunt colegi de la Primavera. Banii puteau fi pentru orice, așa cum i-a și spus de altfel, că are nevoie de niște bani. De aici și până să îl acuzi de ceva e o cale foarte lungă. 

ADVERTISEMENT

Sincer, sunt atât de revoltată că nu îmi găsesc cuvintele. Nu poți să arunci cu noroi într-un copil de 21 de ani, care este cel mai reprezentativ fotbalist român la nivel internațional.

E fix problema lui Fagioli ce a făcut cu banii și el trebuie să răspundă pentru lucrurile astea și face deja un tratament. Normal că și el e foarte supărat că propria presă aruncă cu noroi gratuit”, a spus Svetlana Drăgușin, pentru site-ul nostru.

ADVERTISEMENT