Sport

Mama lui Radu Drăgușin, prima reacție după ce numele fiului său a apărut în scandalul pariurilor ilegale din Italia: „Sunt extrem de revoltată”

Svetlana, mama lui Radu Drăgușin, a fost extrem de supărată după ce jucătorul lui Genoa a căzut nevinovat în scandalul de pariuri din Italia.
18.10.2023 | 12:22
Mama lui Radu Dragusin prima reactie dupa ce numele fiului sau a aparut in scandalul pariurilor ilegale din Italia Sunt extrem de revoltata
Radu Drăgușin a vorbit despre grupa României de la Euro 2024. Foto: sport.pictures.eu.
ADVERTISEMENT

Svetlana Drăgușin i-a criticat dur pe cei care l-au asociat pe Radu Drăgușin cu Nicolo Fagioli, fostul său coleg de la Juventus, dependent de pariuri și jocuri de noroc. FANATIK a stat de vorbă cu mama internaționalului român.

Mama lui Radu Drăgușin, revoltată după ce Radu Drăgușin a fost asociat greșit cu Nicolo Fagioli: „Nu poți să faci aceste afirmații”

Radu Drăgușin a fost urmărit de cluburi importante din Europa precum AC Milan sau chiar FC Barcelona, iar la naționala României a avut evoluții excelente în ultimele meciuri. Acest scandal cade cum nu se poate mai rău pentru jucător, mai ales că este doar o victimă colaterală.

ADVERTISEMENT

Svletlana Drăgușin, mama fotbalistului lui Genoa, a vorbit pentru FANATIK despre această mare nedreptate: „Presa face un tamtam mult prea mare. Radu i-a împrumutat niște bani lui Fagioli. De aici și până să parieze cred că este o distanță foarte mare. Faptul că titlul este de așa natură mă revoltă extrem de tare. Nu poți să faci aceste afirmații fără să ai nimic concret. 

Radu i-a împrumutat niște bani. Sunt colegi de la Primavera. Banii puteau fi pentru orice, așa cum i-a și spus de altfel, că are nevoie de niște bani. De aici și până să îl acuzi de ceva e o cale foarte lungă. 

ADVERTISEMENT

Sincer, sunt atât de revoltată că nu îmi găsesc cuvintele. Nu poți să arunci cu noroi într-un copil de 21 de ani, care este cel mai reprezentativ fotbalist român la nivel internațional.

Repet, sunt extrem de revoltată. E un copil care a învățat, care a muncit, care n-a făcut nimic rău în viața lui. Doar a jucat fotbal și asta iubește. Să spui că e implicat în pariuri doar pentru că a împrumutat niște bani?!”.

ADVERTISEMENT

Radu Drăgușin, extrem de supărat de ce s-a scris în presă: „Propria presă aruncă cu noroi gratuit”

Svetlana Drăgușin a dezvăluit pentru FANATIK că fundașul central este extrem de deranjat de modul în care a fost prezentată implicarea sa în acest scandal: „E fix problema lui Fagioli ce a făcut cu banii și el trebuie să răspundă pentru lucrurile astea și face deja un tratament. Normal că și el e foarte supărat că propria presă aruncă cu noroi gratuit: ‘Radu Drăgușin, implicat în scandalul pariurilor?’. Nu vi se pare că e noroi? Așa este titlul. Cum poți să faci așa ceva? 

Eu pot să vă confirm că Radu i-a împrumutat bani de bună-credință unui coleg de Juventus care i-a cerut asta. Cum să îl cheme să dea declarații? Pentru ce? Că a împrumutat niște bani?! Sunt convinsă că lucrurile se vor rezolva.

ADVERTISEMENT

Îmi pare rău că cei care își doresc senzaționalul o fac cu orice preț și cred că acest lucru ar trebui schimbat. Repet, Radu nu este amestecat în acest scandal. Foarte mare atenție. Nu este amestecat. Punct. Atât. Aș vrea mare atenție când folosim astfel de cuvinte. Forța cuvântului este foarte importantă și cei din presă cred că știu acest lucru”.

Mama lui Radu Drăgușin, încântată de evoluțiile stoperului la naționala României: „A confirmat în fiecare meci”

Svetlana Drăgușin a ținut să puncteze evoluțiile bune ale fundașului lui Genoa sub „tricolor”: „Mi-ar fi plăcut să ne concentrăm în această discuție pe partea sportivă. Sunt foarte supărată. În același timp sunt foarte fericită pentru evoluțiile lui de la națională. Echipa a arătat foarte bine la ultimul meci și ne îndreptăm cu pași siguri către EURO 2024. 

El se simte foarte bine, iar munca și antrenamentele își spun cuvântul. A confirmat în fiecare meci în care a primit șanse, chiar și la început când juca 10-15 minute. I-am spus că doar dacă va continua așa va ajunge acolo unde a demonstrat că merită prin muncă și pasiune. Mă bucur foarte mult că reprezintă România cu atâta cinste”.

Mama fotbalistului a avut un mesaj și pentru cei care critică naționala lui Edi Iordănescu: „Eu sunt sportivă de performanță și așa e toată familia lui. Iată că am câștigat un punct în Belarus, care apoi a fost foarte aproape să câștige în fața liderului Elveția. Am arătat foarte bine cu Andorra și suntem pe primul loc în grupă. Ar trebui să ne concentrăm pe lucrurile acestea”.

„Când România face lucruri frumoase, nu multă lume se bucură din păcate”

Îmi doresc să fim un pic mai uniți pentru că vă spun sincer cu mâna pe inimă, și nu știu dacă o să consemnați sau nu, am impresia că atunci când România face lucruri frumoase, nu multă lume se bucură din păcate. 

Mereu trebuie să vină cineva să spună: ‘Da, am bătut doar Kosovo sau Andorra’. Toată lumea știe ce fotbaliști are Kosovo și pe la ce echipe joacă. Nu e o forță, dar joacă la niște cluburi mult, mult superioare. 

Eu nu îmi fac absolut nicio problemă în privința lui Radu. Vreau să mai spun un singur lucru. Trebuie să fim uniți și mândri că avem o echipă care are șanse reale să meargă la EURO 2024. Hai, România!”.  

ADVERTISEMENT