Life
notix pixel id

Radu Vâlcan și Dan Bordeianu, întâlnire surpriză! Ce crede soțul Adelei Popescu despre fostul ei iubit

12.04.2021 | 19:08
Radu Vâlcan și Dan Bordeianu, întâlnire surpriză! Ce crede soțul Adelei Popescu despre fostul ei iubit
Radu Vâlcan și Dan Bordeianu, întâlnire surpriză! Ce crede soțul Adelei Popescu despre fostul ei iubit. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Adela Popescu și Dan Bordeianu au fost împreună cu mulți ani în urmă, pe vremea când filmau primele telenovele românești, iar actualul soț al actriței, Radu Vâlcan, s-a întâlnit cu fostul ei coleg de platou în urmă cu câțiva ani. 

Deși ar trebui să fie socotiți drept „rivali”, Dan Bordeianu și Radu Vâlcan nu își poartă pică pentru că au în comun un lucru, și anume dragostea pentru fosta prezentatoare de la „Vorbește lumea”. A trecut foarte mult timp de când blondina își declara iubire eternă cu actorul pe care l-a cunoscut la „Numai iubirea”.

Anii au trecut, iar cei doi foști parteneri au mers pe drumuri separate. În timp ce Dan Bordeianu s-a retras din lumea showbiz-ului, Adela Popescu a continuat să joace în seriale și apoi să fie prezentatoare la Pro TV, în prezent aflată în concediu de maternitate.

ADVERTISEMENT

Radu Vâlcan și Dan Bordeianu, întâlnire surpriză! Ce crede soțul Adelei Popescu despre fostul ei iubit

Adela Popescu și Radu Vâlcan sunt căsătoriți din 2015 și formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din lumea mondenă. În timp ce juca în prima ei telenovelă românească, frumoasa blondină l-a întâlnit pe Dan Bordeianu, cu care a fost împreună câțiva ani.

Din păcate, relația lor nu a mers foarte bine și au decis să se despartă, iar vedeta și-a întâlnit actualul soț în aceleași condiții, tot pe platoul de filmare, cu mai bine de un deceniu în urmă, atunci când filmau pentru „Iubire și Onoare”.

ADVERTISEMENT

Fostul și actualul Adelei Popescu s-au întâlnit, în urmă cu câțiva ani, iar relația dintre ei nu este deloc tensionată, ci din contră, s-au fotografiat împreună. Prezentatorul de la „Insula iubirii” are o părere foarte bună despre fostul actor, după cum a recunoscut chiar el.

„M-am întâlnit cu un om talentat”, scria Radu Vâlcan cu aproape trei ani în urmă, potrivit libertatea.ro. 

ADVERTISEMENT
Dan Bordeianu și Radu Vâlcan
Dan Bordeianu și Radu Vâlcan. Sursa foto: unica.ro

Mai mult, fostul actor de la Acasă TV a fost invitat la „Vorbește lumea” în anul 2018, prezentatoarea fiind chiar fosta sa iubită. Amândoi sunt fericiți acum, pentru că Adela Popescu are o căsnicie superbă cu Radu Vâlcan, doi copii și urmează să vină și al treilea, iar Dan Bordeianu este căsătorit cu Teodora și au împreună o fetiță, Maria.

Adela Popescu și Dan Bordeianu au fost foarte apreciați pe vremea când formau un cuplu, însă povestea lor de iubire nu a ținut până la adânci bătrâneți.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 867. 32 pagini + Horoscop 2022!
A apărut noua revistă Taifasuri