ADVERTISEMENT
Life

Raluca Dumitru a dezvăluit ce vorbesc băieții despre Elena Marin la Survivor România: „I se vedea tot”

Raluca Dumitru, dezvăluiri despre ce vorbesc baieții despre Elena Marin la Survivor România.
Autor: Andreea Marin | 27.06.2021 | 15:15
Raluca Dumitru a dezvăluit ce vorbesc băieții despre Elena Marin la Survivor România: „I se vedea tot”
Raluca Dumitru a dezvăluit ce vorbesc băieții despre Elena Marin la Survivor România: „I se vedea tot”. Sursa foto: Colaj Fanarik / Facebook, Instagram

Raluca Dumitru, recent plecată de la Survivor România, a făcut dezvăluiri surprinzătoare despre Elena Marin. Fosta concurentă a vorbit deschis despre părerile băieților despre aceasta.

ADVERTISEMENT

Ce vorbesc băieții despre Elena Marin la Survivor România. Dezvăluiri făcute de Raluca Dumitru

Raluca Dumitru a povestit, pentru wowbiz.ro, că băieții de la Survivor România nu au deloc o părere bune despre felul în care se îmbracă Elena Marin. Mai mult, ei consideră că ea umblă prea decoltată.

Fosta concurentă de la Survivor România a declarat chiar că faimoasa făcea aceste lucruri și se îmbrăca provocator pentru a atrage atenția. De asemenea, Raluca Dumitru a mai spus și că nu a fost frumos din partea ei să facă acest lucru.

ADVERTISEMENT

Ea a atras atenția și asupra faptului că băieții din competiție nu și-au mai văzut soțiile sau prietenele de luni de zile, timp în care Elena Marin încerca să atragă atenția asupra sa.

Raluca Dumitru, dezvăluiri despre ținutele Elenei Marin: I se vedea tot

Mai mult, Raluca Dumitru a dezvăluit și că au fost multe momente în care Elenei Marin i s-au văzut sânii, din cauza ținutelor prea decoltate, lucru care nu părea să o derajeze.

ADVERTISEMENT

”Cred că era modul ei de a atrage atenția. Mie îmi era indiferentă, vă dați seama, dar băieții spuneau că Elena era mult prea decoltată. Când se apleca și dădea cu mătura sau făcea treabă prin camp i se vedea tot sânul.

Eu, una, n-aș fi putut să mă etalez în acest fel în fața băieților care totuși stăteau de 6 luni fără prietenele sau soțiile lor… Adică, nu prea se face asta. Noroc că ei nu erau prea interesați de Elena din acest punct de vedere”, a spus Raluca Dumitru.

ADVERTISEMENT

Raluca Dumitru şi Elena Marin nu s-au înţeles deloc în cadrul emisiunii Survivor România. Dacă la început Raluca Dumitru a fost entuziasmată că o cunoștea pe dansatoare dinainte, ulterior ea a fost dezamăgită.

De altfel, Raluca Dumitru a declarat că nimeni nu s-a înțeles cu Elena Marin și a acuzat-o că încearcă să întoarcă orice situație în favoarea ei.

ADVERTISEMENT

„Elena reușește să te facă la psihic, în sensul că întorce lucrurile în așa fel încât te enervezi și ridici tonul sau o repezi”, a mai declarat Raluca Dumitru pentru sursa citată.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!