Life

Raluca Dumitru a dezvăluit ce vorbesc băieții despre Elena Marin la Survivor România: „I se vedea tot”

Raluca Dumitru, dezvăluiri despre ce vorbesc baieții despre Elena Marin la Survivor România.
27.06.2021 | 15:15
Raluca Dumitru a dezvaluit ce vorbesc baietii despre Elena Marin la Survivor Romania I se vedea tot
Raluca Dumitru a dezvăluit ce vorbesc băieții despre Elena Marin la Survivor România: „I se vedea tot”. Sursa foto: Colaj Fanarik / Facebook, Instagram
ADVERTISEMENT

Raluca Dumitru, recent plecată de la Survivor România, a făcut dezvăluiri surprinzătoare despre Elena Marin. Fosta concurentă a vorbit deschis despre părerile băieților despre aceasta.

Ce vorbesc băieții despre Elena Marin la Survivor România. Dezvăluiri făcute de Raluca Dumitru

Raluca Dumitru a povestit, pentru wowbiz.ro, că băieții de la Survivor România nu au deloc o părere bune despre felul în care se îmbracă Elena Marin. Mai mult, ei consideră că ea umblă prea decoltată.

ADVERTISEMENT

Fosta concurentă de la Survivor România a declarat chiar că faimoasa făcea aceste lucruri și se îmbrăca provocator pentru a atrage atenția. De asemenea, Raluca Dumitru a mai spus și că nu a fost frumos din partea ei să facă acest lucru.

Ea a atras atenția și asupra faptului că băieții din competiție nu și-au mai văzut soțiile sau prietenele de luni de zile, timp în care Elena Marin încerca să atragă atenția asupra sa.

ADVERTISEMENT

Raluca Dumitru, dezvăluiri despre ținutele Elenei Marin: I se vedea tot

Mai mult, Raluca Dumitru a dezvăluit și că au fost multe momente în care Elenei Marin i s-au văzut sânii, din cauza ținutelor prea decoltate, lucru care nu părea să o derajeze.

”Cred că era modul ei de a atrage atenția. Mie îmi era indiferentă, vă dați seama, dar băieții spuneau că Elena era mult prea decoltată. Când se apleca și dădea cu mătura sau făcea treabă prin camp i se vedea tot sânul.

ADVERTISEMENT

Eu, una, n-aș fi putut să mă etalez în acest fel în fața băieților care totuși stăteau de 6 luni fără prietenele sau soțiile lor… Adică, nu prea se face asta. Noroc că ei nu erau prea interesați de Elena din acest punct de vedere”, a spus Raluca Dumitru.

Raluca Dumitru şi Elena Marin nu s-au înţeles deloc în cadrul emisiunii Survivor România. Dacă la început Raluca Dumitru a fost entuziasmată că o cunoștea pe dansatoare dinainte, ulterior ea a fost dezamăgită.

ADVERTISEMENT

De altfel, Raluca Dumitru a declarat că nimeni nu s-a înțeles cu Elena Marin și a acuzat-o că încearcă să întoarcă orice situație în favoarea ei.

„Elena reușește să te facă la psihic, în sensul că întorce lucrurile în așa fel încât te enervezi și ridici tonul sau o repezi”, a mai declarat Raluca Dumitru pentru sursa citată.

ADVERTISEMENT