Life

Raluca Dumitru are iubit! Ce a dezvăluit despre relația ei: „Ca să fii fericită, trebuie să faci compromisuri”

Raluca Dumitru a vorbit despre noua ei relație, una care a făcut-o să își dea seama că s-a maturizat din punct de vedere sentimental. Vedeta iubește din nou!
28.07.2022 | 13:35
Raluca Dumitru are iubit Ce a dezvaluit despre relatia ei Ca sa fii fericita trebuie sa faci compromisuri
Raluca Dumitru, fotomodel și vedetă tv. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Raluca Dumitru are iubit! Fotomodelul e în culmea fericirii și a făcut primele declarații despre bărbatul care i-a furat inima.

Raluca Dumitru a găsit omul pe care și-l dorea

Fosta concurentă de la Bravo, ai stil spune că trăiește o frumoasă poveste de iubire, fără să dezvăluie, însă, identitatea omului cu care încearcă să construiască o relație de lungă durată.

ADVERTISEMENT

Vedeta a mărturisit că și-a dat seama, odată cu noua ei poveste de amor, că s-a maturizat destul de mult din punct de vedere sentimental. Raluca a spus că tipul cu care este acum este fix omul pe care și l-a dorit.

Bărbatul o răsfață foarte des. Reușește să o surprindă mai mereu cu câte ceva, iar punctul forte al său este pregătirea cinelor romantice.

ADVERTISEMENT

„Este o persoană care îmi oferă liniște, stabilitate. Liniștea contează foarte mult, respectul iar. Dacă ai aceste lucruri, relația merge cât mai bine. Mă susține în ce fac, îmi zice când nu e de acord cu ceva, îmi zice să șterg un filmuleț. Îmi spune că nu mai am 20 de ani.

Este alături de mine de fiecare dată când vreau să fac ceva. Îmi dă sfaturi. Ăsta e secretul unei relații”, a spus Raluca Dumitru în podcastul Roxanei Nemeș de pe Youtube.

ADVERTISEMENT

„O relație e un compromis”

Vedeta a mai spus că până acum partenerul ei nu i-a dat motive de gelozie, însă consideră că acest sentiment este unul firesc atunci când iubești. Raluca a spus că e o femeie destul de pretențioasă, dar are și momente în care îi place orice.

Bruneta a zis că a învățat să accepte oamenii așa cum sunt ei, să lase mai mult de la ea, așa că nu îi cere iubitului ei marea cu sarea. „O relație e un compromis. Ca să fii fericită, trebuie să faci anumite compromisuri”, a continuat manechina.

ADVERTISEMENT

Fosta co-prezentatoare de la Antena Stars a mai spus că, pe viitor, și-ar dori foarte tare să facă și un copil.

ADVERTISEMENT