Life

Raluca Pastramă, cadou de început de an pentru fiicele sale! Unde le-a dus fosta soție a lui Pepe

03.01.2021 | 17:07
Raluca Pastrama cadou de inceput de an pentru fiicele sale Unde lea dus fosta sotie a lui Pepe
Raluca Pastramă, alături de cele două fetițe pe care le are cu Pepe. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Raluca Pastramă s-a distrat pe cinste cu fetițele sale, Rosa și Maria, și le-a dus într-un loc unde micuțele s-au simțit ca în al nouălea cer la început de an.

După ce fetele lui Pepe au petrecut noaptea de Revelion cu tatăl lor, susținând un recital de zile mari împreună cu acesta live pe canalul de Youtube al artistului, Raluca a vrut să le facă la rândul ei o surpriză și le-a dus pe micuțe într-un parc de distracții.

ADVERTISEMENT

Cele trei s-au distrat de minune, chiar dacă Rosa s-a bosumflat la un moment dat, pentru că este supărăcioasa familiei, însă toată aventura celor trei a decurs așa cum au planificat-o.

Raluca Pastramă și Pepe fac tot posibilul ca fetele să nu ducă lipsa niciunuia dintre părinți

Raluca și Pepe fac tot posibilul ca fetițele lor să nu simtă lipsa niciunuia dintre părinți având în vedere că fiecare a luat-o pe un drum separat anul trecut, în ciuda zvonurilor care au circulat potrivit cărora amândoi și-ar fi dorit custodia exclusivă a fetițelor.

ADVERTISEMENT

Pepe ține foarte mult la ideea ca fetițele lor să fie apropiate de mamă și, în ciuda divergențelor pe care le-a avut cu Raluca, care au dus la divorț, cei doi păstrează legătura pentru că nu le pot face pe cele mici să sufere.

Cântărețul a făcut Revelionul pe Youtube, cu fetițele sale

După cum spuneam mai sus, Rosa și Maria au fost răsfățate pe final de an, Revelionul petrecându-l cu tatăl lor pe Youtube.

ADVERTISEMENT

Cele două au cântat mai multe melodii în featuring cu Pepe, iar la un moment dat Rosa nu a mai vrut să lase microfonul jos, cântărețul nemaiștiind cum să o convingă să iasă din cadru pentru că le-a promis fanilor că le va cânta până dimineața.

Cântărețul s-a înmuiat și a lăsat-o în cele din urmă pe Rosa să cânte mai multe melodii, căci nu a vrut să o facă să plângă sau să stea supărată pe el chiar de Anul Nou.

ADVERTISEMENT

 

 

Tags: