Life

Raluca Pastramă, reacție dură după ce s-a spus că divorțează de Ibrahim: “Oamenii ăștia nu au viață”

Raluca Pastramă a reacționat acid după ce în spațiul public au apărut zvonuri conform cărora vedeta ar urma să divorțeze de soțul ei, Ibrahim.
08.03.2023 | 14:19
Raluca Pastrama reactie dura dupa ce sa spus ca divorteaza de Ibrahim Oamenii astia nu au viata
Cum a reacționat Raluca Pastramă după ce s-a spus că divorțează de Ibrahim. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Au apărut informații în ultima vreme conform cărora Raluca Pastramă și soțul ei, Ibrahim, ar urma să divorțeze. Iată însă că vedeta are o cu totul și cu totul altă părere despre ce s-a scris până acum și a ieșit la înaintare cu o reacție cât se poate de acidă.

Raluca Pastramă, despre zvonurile privind divorțul de Ibrahim

Raluca Pastramă și Ibrahim s-au căsătorit în vara anului trecut la nu foarte mult timp după divorțul de Pepe. Vedeta și-a refăcut viața destul de repede, la fel ca și fostul ei soț de altfel, însă lucrurile păreau că nu vor dura prea mult, sau cel puțin asta s-a scris în ultima perioadă.

ADVERTISEMENT

Se zvonește că Raluca Pastramă și Ibrahim ar divorța, însă în interiorul căsniciei adevărul este cu totul alta, iar asta o spune chiar ea. Într-un interviu acordat la Antena Stars, vedeta a dezvăluit că informația conform căreia ea și soțul ei ar divorța este una complet falsă.

Aceasta a mai precizat că într-adevăr, în orice familie mai există și discuții aprinse, însă nu se pune problema de vreo separare. De asemenea, Raluca Pastramă s-a arătat revoltată de informațiile care au apărut în spațiul public referitoare la presupusul divorț dintre ea și Ibrahim.

ADVERTISEMENT

„Nu, nu este adevărat. În orice familie mai există și discuții, dar nu se pune problema de separare. Doamne, ce oameni! Ferească Dumnezeu! Oamenii ăștia nu au viață și ei, treabă și muncă”, a fost reacția Ralucăi Pastramă, oferită la Antena Stars, în fața zvonurilor apărute.

Menționăm faptul că după ce a divorțat de Pepe, Raluca Pastramă a decis să stea departe de lumina reflectoarelor. Mai mult de atât, de când l-a cunoscut pe Ibrahim, un cetățean de origine arabă care derulează mai multe afaceri, vedeta nu a mai avut apariții publice și de asemenea a evitat să mai ofere interviuri.

ADVERTISEMENT

Raluca Pastramă preferă să stea departe de lumina reflectoarelor

Practic, Raluca Pastramă a luat decizia de a petrece mai mult timp cu familia și de a se ocupa de creșterea fiicelor sale pe care le are cu Pepe. Amintim că vedeta a devenit mamă pentru a treia oară anul trecut, dăruindu-i partenerului ei de viață încă un copil.

La rândul său, Pepe și-a refăcut și el viața la fel ca și soția sa, destul de repede. Artistul formează un cuplu cu Yasemine, care de altfel este și mai tânără decât și el care i-a dăruit artistului și un copil tot anul trecut, cei doi declarându-se împliniți din toate punctele de vedere.

ADVERTISEMENT

Menționăm faptul că divorțul dintre Pepe și Raluca Pastramă a luat prin surprindere întreaga lume mondenă. Cei doi erau căsătoriți de opt ani de zile, iar până când actele au fost semnate, au apărut nenumărate declarații destul de acide de partea ambelor părți. Ulterior însă, cei doi au reușit să se împace de dragul copiilor.

ADVERTISEMENT
Tags: