Life

Cine e Ibrahim, bărbatul cu care Raluca Pastramă s-a căsătorit după divorțul de Pepe. Arabul are mai multe afaceri în România

Raluca Pastramă este în culmea fericirii de când și-a găsit sufletul pereche în persoana unui tânăr de origine arabă. Cine este bărbatul cu care se iubește bruneta.
13.06.2022 | 17:05
Cine este Ibrahim, soțul Ralucăi Pastramă. E un om de afaceri arab. Sursa foto: Facebook. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Fosta soție a lui Pepe pare că și-a găsit liniștea alături de actualul partener de viață cu care formează un cuplu după divorț. Sunt împreună din vara anului trecut și deja s-au căsătorit într-o ceremonie ce a avut loc pe 11 iunie.

Cine este Ibrahim, soțul Ralucăi Pastramă. E un om de afaceri arab

Raluca Pastramă și Ibrahim au devenit părinții unei fetițe în urmă cu puțin timp, la numai două zile după ce și-au unit destinele. Micuța Maryam este perfect sănătoasă și o adevărată binecuvântare pentru familie.

ADVERTISEMENT

Actualul soț al frumoasei brunete este un tânăr în vârstă de 27 de ani, cu care se știe de multă vreme. Bărbatul de origine arabă a venit în România acum câțiva ani buni și deține mai multe afaceri, în diferite domenii de activitate.

Omul de afaceri provine dintr-o familie înstărită, cu o avere considerabilă. Nu este un personaj care să facă parte din lumea mondenă, dovadă că vedeta s-a afișat public foarte rar în compania acestuia. De asemenea, fosta soție a lui Pepe s-a ferit să-l arate lumii chiar și în mediul online.

ADVERTISEMENT

De fiecare dată Raluca Pastramă a avut grijă să-i acopere fața, la fel și Ibrahim Ibru care este în culmea fericirii de când este îndrăgostit de frumoasa brunetă care l-a făcut tată pentru prima oară. Micuța Maryam i-a unit și mai mult.

Povestea de dragoste dintre cei doi s-a consumat departe de lumina reflectoarelor, ambii dorindu-și să fie discreți. Acesta este și motivul pentru care au ținut nunta secretă, care vine după numai un an de relație.

ADVERTISEMENT

Raluca Pastramă, mesaj emoționant de la Ibrahim

Raluca Pastramă a confirmat că este fericită și împlinită, după ce timp de 8 ani a fost căsătorită cu Pepe. Au împreună două fete care au rămas în casa prezentatorului de la Te cunosc de undeva și cu care bruneta are o relație bună.

Mai mult decât atât, vedeta petrece foarte mult timp în compania copilelor care l-au cunoscut pe actualul soț. Ibrahim Ibru și-a exprimat sincer sentimentele pentru soția sa prin intermediul unui mesaj încărcat de emoție.

ADVERTISEMENT

„Singura persoană din viața mea care m-a făcut să fiu cel mai împlinit și mai fericit om din lumea asta. Te iubesc, Raluca mea”, a scris omul de afaceri arab pe pagina personală de Instagram, de ziua de naștere a acesteia.

Raluca Pastramă, despre relația cu Ibrahim

Diferența de vârstă și faptul că Raluca Pastramă (31 de ani) este mai mare decât soțul ei nu pare să fie deloc un impediment în calea fericirii, așa cum nu este nici acela că fiica lui Nelu Pastramă a mai fost căsătorită.

Mai mult decât atât, fosta soție a lui Pepe a menționat la un moment dat că afaceristul i-a demonstrat că o iubește, copilul fiind rodul dragostei pe care și-o poartă unul celuilalt.

„Suntem foarte fericiți. Ibrahim mi-a dovedit că mă iubește, iar acest copil este rodul dragostei noastre.

Nu am vrut să vorbesc până acum despre acest lucru pentru că nu-mi place să fiu subiect de presă”, mărturisea frumoasa brunetă în urmă cu câteva luni pentru cancan.ro.

ADVERTISEMENT
Tags: