Life

Raluca Pastramă s-a afișat deja alături de alt bărbat. Pe cine a pupat cu foc după divorțul de Pepe

15.02.2021 | 22:28
Raluca Pastrama sa afisat deja alaturi de alt barbat Pe cine a pupat cu foc dupa divortul de Pepe
Raluca Pastramă s-a afișat deja alături de alt bărbat. Pe cine a pupat cu foc după divorțul de Pepe. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Raluca Pastramă s-a afișat alături de alt bărbat, la scurt timp după ce a divorțat la notar de artistul Pepe, cu care a fost căsătorită 8 ani. Bruneta s-a pupat cu foc cu un personaj de sex masculin, iar imaginea a încins spiritele. 

Fosta soție a celebrului cântăreț latino a publicat pe rețelele de socializare o fotografie în care apare în brațele unui bărbat. Fiica lui Nelu Pastramă îl sărută pe respectivul cu mare foc, declarându-și cu această ocazie sentimentele pentru cel de lângă ea.

ADVERTISEMENT

„Sufletul meu bun”, este mesajul scurt și la obiect lăsat de Raluca Pastramă, în dreptul imaginii de pe Instagram în care apare alături de bărbatul în cauză.

Raluca Pastramă, în brațele unui bărbat misterios? Cu cine s-a afișat

Lumea a început să-și dea coate și să se întrebe cine este personajul misterios căruia fosta soție a lui Pepe îi oferă un sărut pe obraz. Fanii au sărit să-i reproșeze Ralucăi Pastramă că a renunțat prea ușor la tatăl fiicelor sale, fără a realiza că cel alături de care este bruneta este chiar fratele ei.

ADVERTISEMENT

„Îți stătea mai bine cu Pepe”, este mesajul lăsat de o internaută în dreptul fotografiei cu pricina, la care tânăra nu a ezitat și a răspuns imediat, lămurind astfel situația creată.

„El e fratele meu…”, a fost răspunsul oferit de Raluca Pastramă, în speranța că a deslușit misterul bărbatului cu care s-a afișat după divorțul de Pepe.

ADVERTISEMENT

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Raluca Pascu (@ralucapascu1991)

„Semănați”, „Sângele apă nu se face”, Frate, tot la frate trage”, „Ce frumoși sunteți” sau „Sunteți doi frumoși, bucuria și mândria părinților voștrii”, sunt o parte din comentariile lăsate de fani.

Bombo Pastramă, fratele frumoasei brunete, nu a ezitat să-și arate sentimentele pentru sora sa și a lăsat un mesaj emoționant. ❤️❤️❤️ inima mea❤️❤️❤️”, a scris acesta pe pagina de Instagram.

ADVERTISEMENT

Raluca Pastramă este foarte apropiată de fratele ei, dovadă că postează des fotografii cu el pe rețelele de socializare. Cei doi au o relație foarte bună, Bombo venind cu urări foarte frumoase în fiecare an de ziua de naștere a brunetei, în mediul online.

ADVERTISEMENT
Tags: