News

Raluca Turcan, mărturisiri despre coronavirus! „Am doi verișori care au murit de COVID-19. Erau tineri”

10.07.2020 | 14:12
Raluca Turcan marturisiri despre coronavirus Am doi verisori care au murit de COVID19 Erau tineri
ADVERTISEMENT

Desemnată vicepremier, Raluca Turcan a făcut câteva mărturisiri despre coronavirus! Astfel, aceasta a dezvăluit că doi verișori de-ai săi au murit din cauza COVID-19.

Mai mult de atât, aceasta a explicat că rudele sale nu ar fi decedat dacă nu ar fi fost infectate cu noul coronavirus, cel care a declanșat o adevărată pandemie în întreaga lume.

ADVERTISEMENT

Întrebată în emisiunea „În fața ta” de la Digi 24 dacă știe pe cineva care are coronavirus, Turcan a răspuns: „Am doi verișori care au murit din această cauză”.

Ce a spus Raluca Turcan despre coronavirus!

Vă readucem aminte că vicepremierul Raluca Turcan a îndemnat PSD să voteze proiectul de lege privind instituirea carantinei, adoptat de către Guvern, la fel de repede cum a făcut cu modificarea Codului penal şi Codului de procedură penală.

ADVERTISEMENT

Ea a adăugat că aşteaptă de la social-democraţi aceeaşi „mobilizare exemplară pe care au arătat-o pentru teme precum amnistia şi graţierea”.

„PSD să adopte proiectului de lege privind carantina şi izolarea, la fel de repede cum făcea cu modificarea Codurilor Penale!

ADVERTISEMENT

Secţia PSD a CCR a decis că nu putem trata în spital bolnavii de COVID-19 şi ne-a pus în situaţia de a nu mai putea lua decizia izolării şi a carantinării.

Guvernul a dezbătut şi a adoptat proiectul de lege care pune în acord cu decizia CCR legislaţia privitoare la asistenţa medicală a persoanelor infectate, ca să avem instrumente legale să combatem eficient pandemia în continuare. Pericolul nu a trecut!”, a scris Raluca Turcan pe Facebook.

ADVERTISEMENT

Viceprim-ministrul a precizat că mizele electorale ale PSD nu trebuie să mai interfereze cu munca medicilor şi specialiştilor în luptă cu pandemia de coronavirus.

„Proiectul de lege a fost transmis Parlamentului, aflat în sesiune extraordinară, pentru a fi adoptat urgent. Aşteptăm aceeaşi rapiditate manifestată de PSD şi sateliţii la modificarea Codurilor Penale, aceeaşi mobilizare exemplară pe care au arătat-o pentru teme precum amnistia şi graţierea!

Altfel, efortul majorităţii covârşitoare a românilor este pur şi simplu irosit. Mizele electorale ale PSD nu trebuie să mai interfereze cu munca medicilor şi a tuturor specialiştilor care luptă în continuare împotriva pandemiei de coronavirus”, a completat Turcan.

ADVERTISEMENT