Sport

Rămâne Bergodi la Rapid și după înfrângerea cu Sepsi? Dan Șucu, declarație scurtă la ieșirea din stadion

Dan Șucu a oferit o scurtă declarație după meciul pierdut de Rapid în fața lui Sepsi OSK, scor 0-1, în etapa 4 din play-off.
15.04.2024 | 23:42
Ramane Bergodi la Rapid si dupa infrangerea cu Sepsi Dan Sucu declaratie scurta la iesirea din stadion
Declarația lui Dan Șucu după Rapid - Sepsi 0-1. foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Sepsi s-a impus în Giulești, scor 0-1, în etapa cu numurul 5 a play-off-ului SuperLigii. După patru meciuri consecutive fără punct obținut, Rapid a ajuns pe locul 5 în clasament.

Dan Șucu, după Rapid – Sepsi 0-1: ”Mâine clubul va lua o decizie”

Vizibil supărat la ieșirea din stadion după Rapid – Sepsi 0-1, Dan Șucu a declarat că mâine va avea loc o ședință în care se va discuta despre deciziile care se impun la formația alb-vișinie.

ADVERTISEMENT

”Nu avem nimic de spus, mâine clubul va lua o decizie”, a declarat Dan Șucu, după Rapid – Sepsi 0-1.

Galeria i-a cerut demisia lui Cristiano Bergodi la finalul meciului

În finalul meciului cu Sepsi, galeria Rapidului a început să scandeze din nou împotriva lui Cristiano Bergodi. Suporterii i-au cerut demisia antrenorului italian, la fel cum s-a întâmplat și etapa trecută, când Rapid a fost umilită de CFR Cluj, scor 4-1.

ADVERTISEMENT

„Suntem mereu cu voi, suntem mereu cu voi, voi vă bateți joc de noi”, a a fost scandarea auzită pe stadionul lui Rapid în finalul duelului cu Sepsi OSK.

Schimbările din lot nu au adus puncte pentru Rapid

Trei jucători nu au fost incluși în lotul giuleștenilor pentru meciul cu Sepsi, după înfrângerea usturătoare de pe terenul lui CFR Cluj de etapa trecută.

ADVERTISEMENT

Alexandru Albu, Damjan Djokovic și Jayson Papeau nu au prins lotul pentru jocul cu Sepsi OSK. Cu ei în teren, formația giuleșteană a încasat patru goluri în prima repriză a meciului din Gruia.