Sport

Universitatea Craiova – FC U Craiova 1948 1-1, în etapa 15 din SuperLiga. Puncte împărțite în derby-ul Olteniei

Universitatea Craiova - FC U Craiova 1948 au terminat la egalitate derby-ul olteniei, scor 1-1. Oaspeții au jucat în 10 după eliminarea lui Padula
04.11.2023 | 23:03
Universitatea Craiova  FC U Craiova 1948 11 in etapa 15 din SuperLiga Puncte impartite in derbyul Olteniei
Universitatea Craiova - FC U Craiova 1948 1-1, în etapa 15 din SuperLiga. Chițu restabilește egalitatea! FOTO: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT
04-11-2023
19:16

Universitatea Craiova - FC U Craiova 1948 1-1 (Căpățînă 30 / Chițu 63)

Clasament SuperLiga
Clasament SuperLiga

Vezi video cele mai importante faze AICI!

Min. 90+7 – Fluier final

Min. 90+5  – Laurențiu Popescu a reușit parada meciului în minutele de prelungire și a salvat un punct pentru gazde

Min. 77 – Padula primește două cartonașe galbene în decurs de 5 minute și este trimis la vestiare

Min. 63 – GOOOL FC U Craivoa 1948!!! Chițu înscrie cu capul din centrarea lui Sidibe!

Min. 55 – Ratare mare a lui Ivan! Bara îl salvează pe Gurău!

Min. 30 – GOOOL U Craiova!!! Căpățînă deschide scorul după ce arbitrul Radu Petrescu a acordat eronat o lovitură liberă la centrul terenului.

Min. 21 – Acțiunea se mută la cealaltă poartă! Mitriță ia o acțiune pe cont propriu, trage violent, dar mingea se duce afară.

Min. 20 – Ocazii imense la poarta lui Popescu! Bahassa șutează violent în două rânduri, dar Laurențiu reușește să scoată de fiecare dată.

Min. 11 – Încă o șansă bună a lui FCU! Sidibe trage bine de la 16 metri, Popescu scapă mingea, dar Chițu nu urmărește și faza se încheie.

Min. 5 – Ratare mare a oaspeților! Blănuță reia din poziție excelentă, dar e blocat de Vlădoiu care trimite în corner.

Min. 1 – A început meciul!

04-11-2023
17:48

Echipele de start la Universitatea Craiova - FC U Craiova 1948, ora 21:15

Universitatea Craiova: L. Popescu – Vlădoiu, Screciu, Badelj, Bancu – Crețu, Mateiu, Căpățînă – Danciu, Mitriță, Ivan. Rezerve: Lazar, Ndong, Raul Silva, Kurtic, Houri, Roguljic, Trică, Koljic, Markovic. Antrenor: C. Papură. 

FC U Craiova 1948: Gurău – Negru, Compagnucci, Lacroix, Padula – Achim, Van Durmen – Sidibe, Bahassa, Chițu – Blănuță. Rezerve: Popa, Henriques, Mascarenhas, D. Albu, Buta, V. Pop, Baeten, Blidar, Ibrahim. Antrenor: G. Costantino. 

Meciul Universitatea Craiova – FC U Craiova 1948 are loc sâmbătă, 4 noiembrie, cu începere de la ora 21:15, în cadrul etapei a 15-a din SuperLiga. Derbyul Craiovei are șanse să fie mult mai calm de această dată, pentru că fanii echipei patronate de familia Mititelu sunt extrem de dezamăgitți de deciziile luate de aceasta în ultma vreme și au cam abandonat echipa.

Unde se joacă meciul Universitatea Craiova – FC U Craiova 1948

Derbyul Băniei se desfășoară sâmbătă, 4 noiembrie, de la ora 21:15 ,pe stadionul Ion Oblemenco din capitala județului Dolj, în etapa a 15-a din SuperLiga. Ar fi trebuit să fie genul de meci la care arena de peste 30.000 de locuri să fie plină ochi, dar nu va fi deloc așa, pentru că vor fi puțini susținători ai FC U Craiova 1948 în tribune, ca urmare a relațiilor lor foarte proaste cu familia Mititelu.

ADVERTISEMENT

În aceste condiții atmosfera de derby va fi mult diminuată din toate punctele de vedere. Vor fi probabil în jur de zece mii de spectatori, cei mai mulți fani ai echipei lui Corneliu Papură. Deși e derby și teoretic orașul s-ar împărți în două nu s-a decis suplimentarea forțelor de ordine la acest meci.

Cine transmite la TV partida Universitatea Craiova – FC U Craiova 1948

Partida Universitatea Craiova – FC U Craiova 1948 se joacă sâmbătă, 4 noiembrie, de la ora 21:15, pe stadionul Ion Oblemnco din Bănie, în etapa a 15-a din SuperLiga și va fi transmisă în direct pe posturile Digi Sport 1, Orange Sport 1 și Prima Sport 1. O mai puteți viziona intrând pe site-ul FANATIK.RO, în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

Din păcate, sâmbătă, 4 noiembrie, vremea nu va ține cu fotbalul. Se va schimba radical față de ultimele săptămâni, când de multe ori parcă a fost vară. Va fi un cer acoperit toată ziua, va ploua mult și în reprize iar maxima de la ora 15 va urca până la 14 grade, ceea ce înseamnă că la ora meciului vor fi sigur sub zece grade. Va conduce partida bucureșteanul Radu Petrescu.

Ce absențe sunt în derbyul Băniei, Universitatea Craiova – FC U Craiova 1948

Nici una dintre cele două Universități craiovene nu este lipsită de probleme înaintea derbyului. Corneliu Papură nu îi are pe teren pe fundașul central Zajkov, pe Bairam și nici tânărul Borța nu este refăcut. Nici acum Andrei Ivan nu revine în formula de start, fiind preferat în atac Markovic singur vârf, cu o linie de cinci mijlocași în spatele său.

ADVERTISEMENT

FC U Craiova 1948 nu îi are pe doi dintre oamenii cheie din primul unsprezece, argentinianul Bauza și belgianul Baeten, pe care Adrian Mititelu îi compară cu Ivan și Mitriță la echipa rivală. Dar și așa, consideră el, Bahassa, Sidibe sau Chițu ar trebui să semene pericol în careul dirijat de Screciu și Bancu.

Cote la pariuri la jocul Universitatea Craiova – FC U Craiova 1948

Este derby dar pentru casele de pariuri Universitatea Craiova, deși a avut multe erori în ultima vreme, rămâne o mare favorită la cota de 1,55 față de 5,70 primit de echipa familiei Mititelu. Șansă dublă X2 urcă până la cota de 2,10 iar un gol marcat de echipa zisă oaspete ajunge la cota de 1,80. Over 1,5 are cotă de 1,40.

ADVERTISEMENT

Istoricul meciurilor directe dintre cele două Craiove este unul destul de restrâns. Avem fix șase partide, dintre acestea Universitatea tăindu-și consistent partea leului, cu patru reușite, în toate acestea rivala nemarcând. Mai avem o remiză acum zece ani în Liga 2 și succesul echipei lui Mititelu din sezonul trecut, cu scorul de 2-0.

ADVERTISEMENT