Life

Ramona Bădescu e ditamai diva, dar conduce mașina poporului! Video exclusiv

Ramona Bădescu conduce o mașină la care nimeni nu se aștepta. În ce ipostază fost surprinsă celebra prezentatoare tv, la un centru comercial din Capitală.
22.06.2023 | 15:30
Ramona Badescu e ditamai diva dar conduce masina poporului Video exclusiv
Ramona Bădescu. Video exclusiv. Fotomontak/Fanatik.ro
ADVERTISEMENT

Ramona Bădescu, celebra prezentatoare stabilită în Italia conduce o mașină la care nimeni nu s-ar fi așteptat. FANATIK a aflat ce automobil preferă vedeta. Iar dacă vă așteptați să fie vorba despre vreun bolid cu mulți cai putere, s-ar putea să fiți surprinși. Iată în ce ipostază a fost surprinsă Ramona Bădescu.

Ramona Bădescu, de la “Ochio show” la Dacie

Ramona Bădescu și-a construit o carieră de succes în Italia. A fost model, actriță și prezentatoare tv. Cu toate acestea, vedeta nu aruncă cu banii în stânga și în dreapta. După 33 de ani de când locuiește în Roma, celebrei Ramona Bădescu nu i s-a “urcat faima la cap”.

ADVERTISEMENT

Acum, nu știm dacă este vorba despre modestie, sau pur și simplu acestea sunt posibilitățile financiare, dar cert este că șatena nu a investit în bijuterii pe patru roți, așa cum fac multe vedete.

Dacă e să vorbim totuși de finanțe, nu putem trece cu vederea faptul că actrița este într-o relație cu un bancher italian. Așadar, banii nu ar trebui să reprezinte o problemă. Cu toate acestea, prezentatoarea tv conduce o Dacie, mai exact un Sandero Stepway, de care este tare mândră.

ADVERTISEMENT

Iar dacă unele celebrități sparg sute de mii de euro pe bolizi cu care atrag toate privirile, actrița a ales să urce la volanul unei mașini care valorează undeva la 10.000 de euro. Ramona Bădescu a fost surprinsă la un centru comercial, unde și-a achiziționat un accesoriu pentru mașina pe care o deține.

Ramona Bădescu, atentă la detalii

Așa cum vă spuneam, actrița nu este genul de femeie care să arunce cu banii pe geam. Tocmai de aceea acordă o atenție deosebită, chiar și lucrurilor mici. Îmbrăcată lejer, cu un tricou alb simplu, o pereche de pantaloni nude și pantofi sport, Ramona Bădescu a pornit în căutarea câtorva accesorii. Nici la capitolul machiaj nu a exagerat, ba dimpotrivă.

ADVERTISEMENT

Prezentatoarea nu purta makeup, ci doar puțin rimel, cât să-și accentueze privirea, care oricum, era ascunsă de ochelarii negri de soare. Vedeta a vrut să își îmbunătățească mașina de suflet cu un gadget pentru telefon.

A stat, a analizat, s-a informat corespunzător și tot părea că nu se poate decide. După minute bune în care a analizat minuțios micul accesoriu de bord, actrița l-a cumpărat și a plecat către următorul magazin.

ADVERTISEMENT

Următoarea oprire a fost la lenjerie intimă. Din nou, Ramona Bădescu a ales cu grijă piesele de care avea nevoie și a petrecut minute în șir, atentă la toate detaliile. Unde mai pui că erau și reduceri semnificative, care probabil au încântat-o pe fostul model.

Ramona Bădescu se căsătorește cu bancherul Fabio Cali

Poate nu face parte actrița din categoria celor care vor să epateze. Dar pe plan financiar nu prea are cum să îi meargă rău. Ramona Bădescu trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu un bancher italian, alături de care are și un copil.

În urmă cu trei ani de zile, prezentatoarea a devenit mamă pentru prima dată. Are un băiețel pe nume Ignacio, care este lumina ochilor ei. Mai mult decât atât, se pare că bat clopote de nuntă pentru vedetă. Șatena a recunoscut că are planuri pentru nuntă.

„Am discutat despre căsătorie, este în programul nostru. Nu credeam că o să fim unul în viața celuilalt. A fost o cucerire lentă, dar foarte determinată. M-a cucerit și continuă să mă cucerească în fiecare zi.

Ne-am cunoscut la un eveniment și ne-am reîntâlnit întâmplător după două zile. Are un caracter puternic, e o persoană determinată, un Săgetător ca și mine și un tată minunat”, a declarat Ramona Bădescu pentru unica.ro.

Cât despre micuțul Ignacio, Ramona Bădescu este în culmea fericirii de când a apărut băiețelul în viața sa. “Ignacio e opera mea cea mai frumoasă, realizarea mea minunată, iubitul meu. E totul pentru mine. Are trei ani și e la grădiniță.

Am scăpat trei zile de la Roma, mâine mă întorc, îl iau de la grădiniță și stăm toți îmbrățișați la sfârșit de săptămână. Ne pupăm, ne iubim și ne jucăm. E sânge sicilian și oltean, dar e foarte drăgostos, plin de iubire. Eu suflet minunat pe care Dumnezeu mi l-a dat. Târziu, dar îi mulțumesc că mi l-a dat”, a mai spus prezentatoarea pentru sursa citată.

ADVERTISEMENT