Life

Ramona Gabor, în doliu: “La revedere, prietenă dragă”

Ramona Gabor este în doliu. Aceasta se confruntă cu o perioadă de coșmar. Vedeta a spus „adio” unei prietene de suflet. A postat un mesaj emoționant.
20.02.2024 | 13:39
Ramona Gabor in doliu La revedere prietena draga
Ramona Gabor este în doliu. Prietena ei s-a stins din viață Sursă foto: Google
ADVERTISEMENT

Ramona Gabor traversează o perioadă dificilă. Una dintre cele mai bune prietene ale ei s-a stins din viață, în urmă cu puțin timp. Sora Monicăi Gabor a împărtășit alături de fanii de pe rețelele de socializare, drama prin care trece. Aceasta a postat o fotografie cu ea și prietena sa, dar și un mesaj emoționant.

Ramona Gabor este în doliu

Despre Ira Von Furstenberg  este vorba. Cele două erau extrem de unite. De cele mai multe ori, își făceau apariția la diverse evenimente mondene. Mai mult decât atât, Ramona și-a schimbat poza de profil de pe Instagram. A înlocuit imaginea veche cu o imagine neagră. Acest gest simbolizează doliu, dar și tristețea din sufletul Ramonei.

ADVERTISEMENT

De asemenea, și descrierea fotografiei a fost concepută din suflet. Aceasta a subliniat că lumina Irei este prezentă pretutindeni. Ramona va fi întotdeuna călăuzită de spiritul prietenei. Ea vorbit pe Instagram despre relația specială pe care o avea cu Ira. Și a împărtășit lecțiile pe care le-a învățat de la prietena ei.

Acestea s-au cunoscut în urmă cu 8 ani, în Hong Kong. Ira Von era o prințesă. Întâlnirea celor două a fost mâna Destinului. Din momentul respectiv, au fost nedespărțite. De-a lungul anilor, s-au sprijinit reciproc. Iar Ramona a avut  de învățat multe lucruri de la prietena sa. La momentul respectiv, Ramona era încântată de lansarea cărții Irei.

ADVERTISEMENT

Ramona Gabor a simțit că a cunoscut-o și mai mult din carte. A descoperit un alt adevăr despre viața care ne înconjoară. Aceasta este recunoscătoare că a întâlnit un suflet inspirator. O altă lecție dobândită din cartea Irei a fost noblețea. Ramona a învățat că adevărata noblețe constă în felul în care îi tratăm pe cei din jurul nostru.

De asemnea, bruneta susține că în ciuda căilor variate, suntem egali în capacitatea de a iubi, îndura și crește. Aceasta a realizat că  în marea poveste a vieții suntem cu toții captoale ale aceleiași cărți.

ADVERTISEMENT

Ramona Gabor se bucură de succes

De mai bine de zece ani, bruneta a ales să părăsească România și și-a mutat reședința în Dubai. În Emirate, Ramona se bucură de o viață luxoasă. Aceasta gestionează afacerea pe care a deschis-o. Sora Monicăi Gabor deține propriul bran de parfumuri. Are planuri mari și visează să își extindă afacerea la nivel mondial.

Ramona Gabor întoarce capul tuturor pe stradă. Recent, bruneta a fost întrebată de comunitatea din mediul online care este secretul frumuseții ei. Aceasta a declarat că are grijă la mâncarea cu care își hrănește organismul. De cele mai multe ori, masa principală o are la prânz, iar seara mănâncă fructe.

ADVERTISEMENT

Aceasta evită pe cât posibil zahărul și carbohidrații. Desigur că, din dieta echilibrată a brunetei nu lipsește apa caldă cu lămâie. Însă, bruneta ne-a oferit un sfat prețios. Și anume să ne iubim corpul așa cum este el. Aceasta susține că cu cât îl iubești mai mult, cu atât vei vrea să-l hrănești cu mâncare sănătoasă, care să aducă beneficii organsimului.

ADVERTISEMENT
Tags: