Life

Locul ales de Ramona Gabor pentru o vacanță perfectă. Merită vizitat măcar o singură dată în viață

Locul pe care l-a ales Ramona Gabor pentru o vacanță perfectă. Este o destinație apreciată de multe vedete și merită vizitată măcar o dată.
28.01.2024 | 22:55
Locul ales de Ramona Gabor pentru o vacanta perfecta Merita vizitat macar o singura data in viata
Ce loc a ales Ramona Gabor pentru o vacanță de vis. Sursa foto: Instagram/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Care este locul pe care Ramona Gabor l-a ales pentru a se bucura de o vacanță perfectă. Este o destinație foarte populară printre români și merită să o vizitezi măcar o dată.

Locul pe care Ramona Gabor l-a ales pentru o vacanță perfectă. Are peisaje de vis

La început de an, sora mai mică a Monicăi Gabor a plecat într-o vacanță de vis. Ramonei Gabor îi place foarte mult să călătorească și alege, de fiecare dată, destinații de lux, așa cum a făcut și de data aceasta.

ADVERTISEMENT

Vedeta, care este stabilită în Dubai de 10 ani, acolo unde are o afacere cu parfumuri, a ales un loc unde se poate bucura de vreme însorită. Ramona Gabor a plecat în Maldive, acolo unde are parte de liniște și de căldură.

Această destinație este preferată și de alte vedete din România. Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil, Smiley și Gina Pistol și Gabriela Cristea și Tavi Clonda se numără printre persoanele publice cunoscute de la noi din țară care au vizitat Maldive și au rămas cu o impresie plăcută.

ADVERTISEMENT

De altfel, multe dintre vedetele de la noi au ales să plece în vacanță în ianuarie. Doar așa se pot bucura de plajă și de vreme caldă, departe de ger și de zăpadă.

Sora Monicăi Gabor a publicat câteva imagini din vacanță pe pagina sa de Instagram. Vedeta a postat fotografii de pe plajă, iar locul este, cu adevărat, unul special, cu peisaje unice.

ADVERTISEMENT
Ramona Gabor vacanță
Ramona Gabor se bucură de vacanța în Maldive. Sursa foto: Instagram/Colaj Fanatik

Ramona Gabor a petrecut Crăciunul în România

Deși este stabilită în Dubai de ani buni, acolo unde duce o viață de lux, Ramona Gabor a ales să revină în țara natală de Crăciun. Vedetei i-a fost dor de casă, așa că a decis să petreacă timp cu cei dragi în perioada sărbătorilor de iarnă.

Astfel, Ramona Gabor a revenit în orașul ei natal, Bacău, și nu a regretat această decizie. Cu această ocazie, a putut petrece timp alături de persoanele dragi, dar și-a amintit și de copilărie.

ADVERTISEMENT

“După un deceniu în care am evitat ecourile Crăciunurilor dinaintea decesului mamei, anul acesta a marcat decizia de ultim moment de a mă reîntoarce acasă.

În mijlocul chipurilor familiare ale rudelor și prietenilor din copilărie, am găsit căldura vechilor tradiții, creând noi amintiri care rezonează cu spiritul iubirii și al păcii. Uneori, călătoria înapoi este o îmbrățișare vindecătoare”, a scris vedeta pe Instagram.

În Dubai, Ramona Gabor are afaceri cu parfumuri și bijuterii, care îi aduc câștiguri mari. Mai multe, are și contracte de imagine cu câteva branduri de lux cunoscute.

ADVERTISEMENT
Tags: