Life

Ce relație au, de fapt, Ramona Gabor și Irina, fiica lui Irinel Columbeanu: “E minunată”

Ramona Gabor a spus ce relație are cu Irina, fiica surorii ei și a lui Irinel Columbeanu. Vedeta, cuvinte de laudă la adresa adolescentei.
05.07.2023 | 10:55
Ce relatie au de fapt Ramona Gabor si Irina fiica lui Irinel Columbeanu E minunata
Cum se înțeleg Irina Columbeanu și mătușa ei, Ramona Gabor. Sursa foto: Instagram/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Ramona Gabor a dezvăluit ce relație are cu nepoata ei, Irina, fiica Monicăi Gabor și a lui Irinel Columbeanu. Familia este foarte importantă pentru ea și se înțelege bine mai ales cu surorile ei mai mari.

Ramona Gabor a dezvăluit ce relație are cu Irina, fiica lui Irinel Columbeanu. Cum se înțelege cu nepoata ei

Sora Monicăi Gabor este stabilită de 12 ani în Dubai, acolo unde are tot ce îi trebuie și își permite orice lux. Recent, vedeta a venit în vizită în România, pentru a petrece timp alături de familie și prieteni.

ADVERTISEMENT

Ramona Gabor are o relație foarte bună cu surorile ei, Monica și Alina Gabor. Familia este totul pentru ea și încearcă să se vadă cu cele două de fiecare dată când are ocazia.

De asemenea, Ramona Gabor a avut cuvinte de laudă și la adresa Irinei, fiica Monicăi Gabor și a lui Irinel Columbeanu. Vedeta a spus despre nepoata sa că a crescut foarte mult și că iubește să meargă la școală, fiind implicată în tot felul de activități.

ADVERTISEMENT

Afacerista este mândră de nepoata sa, care și-a luat permisul de conducere la 16 ani. Adolescenta este la fel de responsabilă ca un adult, după cum a mai precizat sora Monicăi Gabor.

“Irina e o fetiță foarte specială. Nu mai e o fetiță acum, are 16 ani, a crescut, e înaltă, e frumoasă. Îi place foarte mult să meargă la școală. Subliniez asta, pentru că nu e chiar normal ca la vârsta asta adolescentină, principala ta pasiune să fie școala.

ADVERTISEMENT

Pentru ea, asta e principala ei pasiune, inclusiv în vacanțele de vară are tot felul de activități extrașcolare. Și-a luat permisul de conducere, deci conduce de la 16 ani.

Sunt foarte mândră de ea, e foarte deșteaptă, e un om cu suflet bun, foarte responsabilă. E minunată, e ca un adult”, a declarat Ramona Gabor pentru WOWbiz.ro.

ADVERTISEMENT

Cum se înțelege Ramona Gabor cu surorile ei

Ramona Gabor a mai spus că vine regulat acasă sau este vizitată de familie în Dubai. Vedeta are o relație foarte bună cu surorile ei, mai ales cu cea mai mare, Alina, care mereu are sfaturi bune pentru ea și Monica.

Cu sora cea mijlocie, Monica, Ramona Gabor se întâlnește regulat și chiar pleacă în călătorii împreună. Atunci când nu se văd fizic, vorbesc destul de des la telefon.

“Este cea care mereu ne dă sfaturi, ne protejează, are grijă de noi și o iubim foarte mult, pentru că e sora aceea care e mai înțeleaptă dinte noi.

Cu Monica am o relație la fel de specială, noi suntem mai apropiate de vârstă și de aceea ne e și mai ușor să ne vedem. Ne întâlnim peste tot, călătorim și vorbim în fiecare zi, cam cel puțin o oră pe zi”, a mai spus Ramona Gabor.

ADVERTISEMENT