Life

Ramona Gabor, viață de lux de când a părăsit România. Din ce face bani sora Monicăi Gabor

Ramona Gabor duce o viață de lux peste hotare, de când a părăsit România. Din ce face bani sora Monicăi Gabor în străinătate.
29.04.2023 | 12:33
Ramona Gabor viata de lux de cand a parasit Romania Din ce face bani sora Monicai Gabor
Ramona Gabor duce o viață de lux. Sursa foto: Instagram/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Ramona Gabor o duce bine atunci când vine vorba de bani, după cum se poate vedea și pe rețelele sociale. Dar de unde provin veniturile mari ale vedetei? Șatena are o afacere care i-a adus un mare succes.

Ramona Gabor, viață de lux. Din ce face bani vedeta

Sora Monicăi Gabor a părăsit România cu ceva timp în urmă și se bucură de succes peste hotare, în Dubai, acolo unde are propria afacere. Ramona Gabor are parte de câștiguri mari, lucru care o ajută să-și satisfacă anumite plăceri. Șatena călătorește destul de des, în locuri exotice din lume.

ADVERTISEMENT

Din postările de pe rețelele de socializare, se poate vedea cum vedeta trăiește în lux și opulență. De exemplu, a ajuns recent la Seychelles, în Oceanul Indian, și a postat mai multe imagini pe pagina sa. Ramona Gabor s-a cazat la un resort de lux, unde condițiile sunt pe măsură, iar peisajele de vis.

În plus, Ramona Gabor apare adesea cu accesorii și articole vestimentare de lux, motiv pentru care mulți fani se întreabă cum de a ajuns să aibă un astfel de trai. De-a lungul vieții, tatăl surorilor Gabor s-a confruntat cu probleme financiare și chiar a trăit în sărăcie, notează cancan.ro.

ADVERTISEMENT

Vedeta deține doar mașini de lux, printre care și un Ferrari. Atunci când pleacă în concediu, sora Monicăi Gabor se cazează la hoteluri exclusiviste și nu-și refuză plăcerile, chiar dacă acestea o costă zeci de mii de euro.

Ramona Gabor este implicată într-o afacere cu parfumuri. Cu toate acestea, veniturile obținute de pe urma acestei activități sunt mai mici decât cheltuielile vedetei, care deține doar haine și accesorii de mii de euro. În afară de această afacere, nimeni nu știe prea multe despre alte surse de venit ale vedetei.

ADVERTISEMENT

Fostul model are aproape 200.000 de mii de urmăritori pe Instagram și promovează diverse produse, iar aceste lucruri i-ar putea aduce venituri suplimentare. Vedeta este foarte activă pe rețelele sociale.

Ramona Gabor, succes din afacerea cu parfumuri

Anul trecut, vedeta a lansat o nouă colecție de parfumuri. Ramona Gabor a creat parfumuri atât pentru femei, cât și pentru bărbați, care se vând la 150 de euro.

ADVERTISEMENT

“Mi-am lansat în luna noiembrie această colecţie de parfumuri, Gabor Prive, branduri speciale şi unice care sper să le placă multora. Acest proiect a luat naştere acum vreo doi ani.

Mă gândeam atunci să fac un singur parfum care să îi poarte numele mamei mele, un parfum care să îmi amintească de ea şi căreia ei i-ar fi plăcut foarte mult”, a spus sora Monicăi Gabor anul trecut.

ADVERTISEMENT