Life

Ramona Olaru, revoltată pe autoritățile din București, după ce a fost amendată: „Primăria se îmbogățește”

Problemele nu-i dau pace Ramonei Olaru! Cu ce s-a confruntat după ce și-a lăsat mașina parcată pe o stradă din București?
21.12.2022 | 07:42
Ramona Olaru revoltata pe autoritatile din Bucuresti dupa ce a fost amendata Primaria se imbogateste
Ramona Olaru a primit amendă pentru parcare. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

După ce a parcat pe o stradă din București, Ramona Olaru a găsit un „cadou” deloc pe placul său pe mașină, din partea Primăriei. Asistenta de la Neatza a fost mai mult decât nemulțumită și a răbufnit pe rețelele sociale.

Ramona Olaru s-a trezit cu o amendă pentru parcare în parbriz

Pentru Ramona Olaru, lucrurile nu sunt roz în perioada aceasta. Mai întâi, s-a despărțit, din nou, de Cătălin Cazacu și a plecat de acasă, cu toate că anul acesta sportivul a cerut-o de soție și se pregăteau de o nuntă de vis, pe plajă.

ADVERTISEMENT

Chiar ea dezvăluita că nu mai are lacrimi să plângă, însă norocul pare să nu fie de partea ei în ultima vreme. De data aceasta, asistenta de la Neatza s-a ales cu o amendă pentru parcare.

Aflată cu treabă prin București, și-a lăsat mașina pe o străduță și a plătit pentru o oră de staționare, cu gândul ca se va întoarce mult mai repede de atât.

ADVERTISEMENT

Totuși, a intervenit o problemă și s-a întors abia după o oră și un sfert, când autoritățile competente deja o sancționaseră.

Blondina s-a considerat nedreptățită și a împărtășit totul cu urmăritorii săi de pe Instagram. Ce a deranjat-o cel mai tare pe Ramona Olaru a fost faptul că nu a primit posibilitatea de a achita timpul suplimentar, ci a fost amendată direct.

ADVERTISEMENT

„Se dă următoarea problemă. Eu am parcat pe o stradă unde trebuie să plătești parcarea printr-un SMS. Am plătit această parcare pentru o oră, pentru că aveam de stat vreo 40 de minute, însă s-a întâmplat dintr-o problemă să stau o oră și un sfert.

În acest sfert de oră, cineva a stat la pândă și mi-a lăsat o amendă ca și cum eu n-am plătit parcarea. Primăria București este de treabă și, din acest lucru, se îmbogățește, pare-se.

ADVERTISEMENT

Ce faci într-o situație din aceasta, pentru acele 15 minute, că poate am leșinat și poate plăteam când ieșeam?!”, a povestit Ramona Olaru în mediul online.

ADVERTISEMENT