Life

Ramona Olaru și Cătălin Cazacu s-au despărțit: „Nu mai am lacrimi”

Ramona Olaru și Cătălin Cazacu s-au despărțit. Asistenta de la Neatza cu Răzvan și Dani a făcut primele declarații despre subiect.
09.12.2022 | 08:35
Ramona Olaru si Catalin Cazacu sau despartit Nu mai am lacrimi
Ramona Olaru și Cătălin Cazacu s-au despărțit. Foto Instagram
ADVERTISEMENT

Ramona Olaru și Cătălin Cazacu s-au despărțit, din nou! Asistenta de la Neatza cu Răzvan și Dani a dat primele declarații.

Ramona Olaru și Cătălin Cazacu s-au despărțit

Ramona Olaru nu a spus cu subiect și predicat că s-a despărțit de Cătălin Cazacu, dar a lăsat să se înțeleagă că așa este, pentru că nu a vrut să vorbească deloc despre acesta și chiar a recunoscut că s-a mutat de acasă.

ADVERTISEMENT

Într-un interviu pentru Cancan, Ramona Olaru a mărturisit că nici nu mare are lacrimi să plângă și că trece printr-o perioadă extrem de emoțională din viața ei, după ce s-a despărțit de Cătălin Cazacu.

„Acum nu mai am nici eu (n.r lacrimi să plâng), le-am dat pe toate, am dat cu vârf și îndesat, nu mai am!”, a spus Ramona Olaru pentru sursa citată.

ADVERTISEMENT

De asemenea, vedeta nu mai purta inelul de logodnă.

Ramona Olaru s-a mutat din casa în care stătea cu Cătălin Cazacu

Despărțirea dintre cei doi pare a fi una definitivă de această dată, mai ales că Ramona Olaru a recunoscut că s-a mutat din apartamentul în care stătea cu Cătălin Cazacu și pe care îl renovau.

Aceasta a mărturisit că nici nu știe în ce stadiu mai sunt lucrările pentru că s-a mutat înapoi în apartamentul ei.

ADVERTISEMENT

„Nu știu, eu sunt la mine acasă momentan. Știu, sinceritatea la mine e punctul forte”, a mai spus Ramona Olaru.

Ramona Olaru a mai spus că nici măcar ea nu înțelege de ce se simte așa bine deși trece printr-un moment așa greu în viața ei.

ADVERTISEMENT

„Eu, personal, sunt foarte bine la acest moment. Eu sunt foarte bine, jur pe roz, nu înțeleg nici eu de ce, poate că e un mecanism de apărare, dar sunt foarte bine în acest moment”, a mai spus ea.

De asemenea, Ramona Olaru a vorbit foarte ambiguu despre faptul că creierul nostru are abilitatea de a se minți că lucrurile vor fi bine mai târziu, chiar dacă ele nu sunt deloc roz și vorbea, cel mai probabil, de relația ei cu Cătălin Cazacu.

„Au fost, cum spuneai tu de creier, el știe că lucrurile nu sunt bine, dar speră să fie mai bine mai târziu. Și atunci de aia se creează chestia asta cu suișurile și coborâșurile, dar în acest moment chiar dacă e «down», e foarte bine!”, a mai spus vedeta.

ADVERTISEMENT
Tags: