Life

Cătălin Cazacu, dezvăluiri înainte de nunta cu Ramona Olaru! Care e singurul lucru care nu a fost negociat între ei: ”Mă terorizează”

Cătălin Cazacu a vorbit despre relația cu Ramona Olaru și nunta de 500 de oameni de anul viitor, dar și despre cum și-au împărțit responsabilitățile din viitoarea familie.
28.10.2022 | 12:24
Catalin Cazacu dezvaluiri inainte de nunta cu Ramona Olaru Care e singurul lucru care nu a fost negociat intre ei Ma terorizeaza
Cătălin Cazacu, dezvăluiri exclusive despre relația cu Ramona Olaru și ”împărțirea responsabilităților” în familie / Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Cătălin Cazacu a dezvăluit, în exclusivitate pentru FANATIK, cum decurg lucrurile în relația pe care o are cu frumoasa lui logodnică, Ramona Olaru. Fără să ascundă că, deja, în viitoarea familie Cazacu rolurile au fost stabilite, prezentatorul matinalului de la Antena Stars, cu umor, recunoaște că și-a învățat lecțiile necesare pentru a avea o căsnicie de succes.

Cătălin Cazacu și-a făcut lecțiile. E primul bărbat care recunoaște public că femeia ”e șefa”

Cătălin Cazacu pare să fi învățat lecțiile pe care viața i le-a oferit. Cunoscut și pentru succesul pe care îl are în rândul domnișoarelor – și doamnelor chiar, se spunea la un moment dat – prezentatorul Antena Stars pare că a fost ”liniștit” de frumoasa Ramona Olaru.

ADVERTISEMENT

Și, cu umor, Cătălin a explicat, pentru FANATIK, cum se desfășoară discuțiile dintre el și Ramona, cum se iau deciziile în casă și cum și-a asigurat liniștea apelând la ”înțelepciunea străveche”, cea în care bărbatul are ultimul cuvânt, un ”Da, dragă” ferm.

Cu toate acestea, ne-a dezvăluit Cătălin, există un lucru pe care nu a acceptat nicio secundă să îl negocieze cu Ramona, subiectul numelui familiei pe care o vor forma fiind tabu. În exclusivitate, el n-a spus și cum se înțelege viitoarea sa soție cu fiul pe care îl are, dar și că își dorește să o facă mamă de fetiță pe Ramona.

ADVERTISEMENT

Cazacu, despre nunta cu Ramona Olaru: ”E ca la lăutari, am dat deja arvuna, nu mai poate să dea înapoi”

Când te însori?

– Cât de repede dă Domnul! Nu mai depinde doar de mine! În capul meu, însurătoarea a fost făcută deja. Adică, mândra e luată, e antamată, e ca la lăutari, am dat deja arvuna, nu mai poate să dea înapoi.

Ce vei face, o iei pe numele tău?

– Cum ar fi să rămână pe numele Olaru? Doamne-ferește! Va fi Cazacu, așa cum e normal. Femeia ia numele bărbatului. Dacă în alte povești diferă acest lucru, la noi nu se va întâmpla. Nu am negociat, nu s-a pus problema. Cred că astea sunt chestiuni normal pe care și eu, și ea, le-am agreeat.

ADVERTISEMENT

Și ce alte lucruri ați mai agreat?

– Am agreat că tot ceea ce înseamnă alegeri pentru casă le alege ea. După ce înțelegi în viață că femeia are dreptate, viața devine ușoară. Happy wife, happy life (Soție fericită, viață fericită, n. red.).

Când faceți, totuși nunta?

– Anul ăsta nu mai avem timp. Vrem să facem totul împreună (și cununia civilă, dar și căsătoria religioasă, n. red.), la mare, pe plajă, în România. Cu muzică românească, va fi pe plajă, aproape am și găsit locul. Urmează să luăm deciziile despre cum va arăta totul.

ADVERTISEMENT

Probabil o să ne îndreptăm, sau mândra o să se îndrepte, către un profesionist care să ne ajute cu mici detalii. Dar conceptul este al nostru, va fi ceva relaxat, nu se va fura mireasa, nu va fi cod vestimentar la patru ace, lumea va fi îmbrăcată lejer. Va fi o petrecere între prieteni, chiar dacă vom fi foarte mulți, cunoaștem mulți oameni, totuși.

Cătălin Cazacu și Ramona Olaru, nuntă de 500 de oameni

Câți oameni vor fi la nunta voastră?

– Eu zic că vor fi vreo 500. La prima vedere am zis că vor fi sub 1000, dar realist vorbind, probabil 500.

Muzica e stabilită?

– Avem toate genurile muzicale, mai ales că avem o grămadă de prieteni artiști care vor să cânte și pe care dorim să îi auzim cântând.

Melodia de suflet, dansul miresei?

– Nu știu ce să zic. Dar dansul miresei nu va fi un vals din acela în care ea o să își dea trena prin gheață carbonică, așa cum e acum la modă. Va fi cu totul și cu totul altceva, va fi o surpriză pentru toată lumea de acolo. Și sigur nu o să fie cu gheață.

Cum vor fi verighetele? Că inelul de logodnă a fost frumos.

– Rotunde (râde, n. red.)… Nu știu să zic de verighete, serios. La inelul de logodnă am avut gusturi, și l-a ales singură. Probabil o să găsim ceva care să îi placă.

Fiul lui Cazacu, front comun cu Ramona: ”O să aibă un rol în toată povestea”

Fiul tău îți seamănă enorm, fizic vorbind. Va fi și el cavaler de onoare?

– Nu cred, nici el nu își dorește să fie cavaler de onoare. Nici nu știu ce are cavalerul de onoare de făcut (i se explică că are grijă și de verighete, n.red.). Nu îi dau verighetele! Le pierde, e ca mine (râde, n. red.). E clar că o să aibă un rol în toată povestea, dar nu îl vom îmbrăca și împopoțona ca pe maimuța lui Alladin.

Catalin cazacu si fiul lui
Fiul lui Cătălin Cazacu face ”front comun” cu Ramona Olaru în disputele cu prezentatorul Antena Stars / Foto: Fanatik

Cum se înțelege el cu Ramona?

– Foarte bine, prea bine. De multe ori fac front comun să mă terorizeze pe mine. Ceea ce e foarte ușor, oricum. Ramona mă terorizează și singură, deci nu e greu (n. red.)

Care sunt motivele de, să le zicem, dispute conjugale?

– Nu ne trebuie motive, noi ne certăm de la absolut orice.

Și cine face primul pas spre împăcare?

– Am zis deja, eu. Greșesc, nu greșesc, tot eu am greșit.

Și cum o împaci?

– Lucrez cu materialul clientului (râde, n.red.)

Apelezi la prieteni comuni să vă împace?

– Nu, încă nu am ajuns atât de departe. Suntem entry-level, certurile le păstrăm doar pentru noi.

Cătălin vrea  o fetiță de la Ramona

Următorii cinci ani cum îi vezi? Alături de Ramona?

– Nu avem planuri de viitor mai departe de vineri. Că vine Black-Friday. Acum serios, ne căutăm și noi, la un moment dat, o casă, acum am renovat apartamentul… Muncim, vedem ce se va întâmpla și peste cinci ani, dar momentam muncim.

Încă un copil pentru tine? Un băiat, o fată?

– Normal că vrem. Orice, numa` fată să fie. Acum avem un băiat, deci vrem o fată. O să vedem ce nume, ne-am gândit, dar nu divulgăm.

Sunteți concurenți, matinale diferite, posturi diferite. Cum e ?

– Nu suntem concurenți direcți, ca emisiuni, suntem pe posturi diferite, dar livrăm lucruri diferite. Împreună încercăm să acaparăm tot mai mult public. Nu e competiție între mine și ea, nu ne ironizăm pe audiențe, noi ne ajutăm și ne susținem. Facem schimb de sfaturi, lucrăm împreună și la evenimente, prezentăm împreună.

ADVERTISEMENT