Life

Ramona Olaru și Cuza, din nou împreună. Cum au fost surprinși la mai bine de doi ani de la despărțire

Ramona Olaru și Cuza de la Noaptea Târziu s-au afișat împreună la mai bine de doi ani de când au încheiat relația. Unde au fost văzuți.
31.07.2023 | 09:41
Ramona Olaru si Cuza din nou impreuna Cum au fost surprinsi la mai bine de doi ani de la despartire
Ramona Olaru și Cuza s-au afișat împreună. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Deși Ramona Olaru dezvăluia recent că nu o interesează să păstreze legătura cu foștii iubiți, s-a afișat în compania lui Cuza, cu care a avut o relație presărată cu multiple urcușuri și coborâșuri în trecut. Un eveniment important i-a adus împreună.

Ramona Olaru s-a fotografiat alături de Cuza

După doi ani de la cununia civilă, Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu a făcut nunta. Și-au jurat iubire în fața lui Dumnezeu la Mănăstirea Cașin, apoi au petrecut alături de invitați la locația de vis de pe malul lacului Buftea.

ADVERTISEMENT

Cum era de așteptat, de la ceremonie nu putea lipsi echipa de la emisiunea pe care Dani o prezintă de ani buni la Antena 1. Surpriza serii au fost, de departe, Ramona Olaru șu Cuza de la Noaptea Tâziu.

Și se pare că cei doi s-au înțeles de minune. Chiar vedeta de la Antena 1 a publicat o imagine pe contul ei de socializare în care îl vedem pe Cuza. Acesta îi aruncă fostei sale iubite niște priviri cât se poate de drăguțe.

ADVERTISEMENT

Asta confirmă deci faptul că cei doi se înțeleg de minune chiar dacă s-au separat. Iar aceasta nu a fost singura imagine de pe contul Ramonei Olaru alături de Cuza. Acest lucru a generat deci, un val de întrebări în rândul fanilor.

Ramona Olaru și Cuza, din nou împreună. Sursă foto: Instagram
Ramona Olaru și Cuza, din nou împreună. Sursă foto: Instagram

Se știe deja faptul că, în trecut, cei doi au avut o relație tumultoasă, presărată cu multiple certuri și împăcări, care în cele din urmă s-a încheiat. Și-au văzut de viață, ba chiar blondina s-a și logodit cu Cătălin Cazacu, însă nici de data aceasta nu a mers.

ADVERTISEMENT

În podcast-ul lui Ameri Nasrin, unde a fost invitată recent, Ramona Olaru spunea că nu își dorește să mai țină legătura cu foștii iubiți pentru că asta nu duce nicăieri, iar despre Cuza afirma că, forțați de împrejurări, au o relație de colegialitate.

Este posibilă o împăcare?

Cu toate acestea, la nunta lui Dani Oțil au stat la aceeași masă. Ramona Olaru chiar l-a filmat pe artist, complimentându-i ținuta cu replica „Bravo, ai stil!”. El i-a zâmbit și apoi și-au atins degetele, iar imaginile i-ar putea face pe fanii cuplului să spere la o împăcare.

ADVERTISEMENT

„Avem o relație de colegialitate. Acum la un an și jumătate de la despărțire, putem conviețui, dar nu putem vorbi în afara platoului. Dacă în perioada în care tu ai fost foarte aproape de mine nu ai avut lucruri bune și normale, în legătură cu mine, cu siguranță de atunci n-o să ai.

Am chestia asta, ce-a fost în trecut, de ce să mai car după mine în ceea ce vreau să formez în continuare? Gata, a închis la pâine”, a declarat Ramona Olaru în emisiunea online moderată de Ameri Nasrin.

Pe de altă parte, după despărțirea de Cătălin Cazacu care a avut loc în urmă cu câteva luni, asistenta de la Neatza a dezvăluit că este încă o femeie singură și că mai are doar întâlniri din care nu a rezultat până acum ceva serios. 

ADVERTISEMENT