Life

Anunțul bizar făcut de Dani Oțil. Ce le-a spus prezentatorul tv invitaților săi de la nuntă: ”Dacă nu vă place, nu mă interesează”

Anunțul Bizar făcut de Dani Oțil pentru invitații de la nuntă. Prezentatorul TV s-a căsătorit religios cu Gabriela Prisăcariu.
31.07.2023 | 07:16
Anuntul bizar facut de Dani Otil Ce lea spus prezentatorul tv invitatilor sai de la nunta Daca nu va place nu ma intereseaza
Ce le-a spus Dani Oțil invitaților de la nunta sa cu Gabriela Prisăcariu. Sursa foto: Instagram/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Anunțul bizar pe care Dani Oțil l-a făcut la nunta cu Gabriela Prisăcariu. Prezentatorul matinalului de la Antena 1 a ținut să transmită un mesaj pentru invitații săi.

Anunțul bizar făcut de Dani Oțil la propria nuntă. Ce le-a spus invitaților

Prezentatorul de la Antena 1 și soția sa, Gabriela Prisăcariu, sunt împreună de cinci ani, iar acum doi ani s-au căsătorit civil. În weekend-ul care tocmai a trecut, cei doi s-au căsătorit religios și s-au bucurat de marele eveniment alături de cei dragi. Cununia a avut loc la Mănăntirea Cașin, iar petrecerea la un restaurant din Buftea.

ADVERTISEMENT

Dani Oțil a ținut un discurs amuzant la nuntă, prin care le-a mulțumit celor prezenți că au venit la acest eveniment important din viața lui și a partenerei sale de viață.

Colegul lui Răzvan Simion a fost sincer și le-a spus celor prezenți că și-a dorit o nuntă pentru el, Gabriela Prisăcariu și pentru nași, și a făcut câteva glume în legătură cu vârsta lui și cu meniul de la petrecere.

ADVERTISEMENT

“Am făcut nuntă pentru mine, soția mea și pentru nași, dacă nu vă place ceva, nu mă interesează. Am trecut repede peste antreuri și pește, de ce? Pentru că totdeauna se oprește muzica la pește, de parcă trebuie să vedem toți peștele. Nu, tată… îți e foame mănânci, nu îți e foame nu mănânci.

Avem și colțul tradițional acolo, pentru gomoși. Care nu mâncați fonfleuri, mă declar unul. Ieri am fost la Georgică la nuntă și nu am putut să mănânc, m-au prins doar sarmalele.

ADVERTISEMENT

Vreau să îi mulțumesc în primul rând soției mele, pentru că mi-a dat o șansă la 40 și puțin de ani să fiu și eu căsătorit. ”, a spus Dani Oțil la petrecerea de la nuntă, notează spynews.ro.

Mesajul transmis de Dani Oțil pentru socrii lui

De asemenea, Dani Oțil le-a mulțumit socrilor lui pentru faptul că au adus-o pe lume pe Gabriela Prisăcariu. Prezentatorul a glumit pe seama faptului că partenera lui este mai înaltă decât el și că ar vrea să arate bine în imaginile alături de ea de la nuntă.

ADVERTISEMENT

“Vreau să le mulțumesc părinților ei că au făcut-o și au crescut-o. Puteau să nu o crească atât de mult, să arăt și eu bine în poze. Vă rog eu mult de tot, photoshopați-mă, vreau să arăt și eu de dimensiuni normale. Vreau să le mulțumesc și rudelor mele”, a mai sous vedeta.

ADVERTISEMENT