Life

Ramona Olaru și gluma zilei, la Antena 1: “Mă apucă frica”. Reacția lui Răzvan Simion

Ramona Olaru și gluma zilei la Antena 1, la Neatza cu Răzvan și Dani. Ce reacție a avut Răzvan Simion după cele spuse de asistenta TV.
12.03.2024 | 15:26
Ramona Olaru si gluma zilei la Antena 1 Ma apuca frica Reactia lui Razvan Simion
Ramona Olaru a spus o nouă glumă la Antena 1, iar Răzvan Simion a reacționat. Sursa foto: Instagram, captură Antena 1/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Ramona Olaru a spus gluma zilei, la Antena 1, la matinalul prezentat de Răzvan Simion și Dani Oțil. Vedeta a adus în discuție un lucru pe care mulți îndrăgostiți îl practică. Răzvan Simion a reacționat.

Ramona Olaru și gluma zilei, la Antena 1. Ce reacția a avut Răzvan Simion

În fiecare ediție a matinalului de la Antena 1, Ramona Olaru are grijă să-i destindă pe colegii ei de platou, dar și pe telespectatori cu câte o glumă. Vedeta stârnește mereu hohote de râs la prima oră a zilei, semn că glumele ei îi amuză pe ceilalți.

ADVERTISEMENT

De data aceasta vedeta s-a legat despre un obicei pe care îl au unii îndrăgostiți. Ramona Olaru a făcut referire la cuplurile care obișnuiesc să “semneze” copacii cu numele lor.

Pentru a face acest lucru, este nevoie de un obiect ascuțit. Din acest motiv. Ramona Olaru a mărturisit că îi este teamă atunci când se gândește că oamenii umblă cu un briceag la ei, cu care ajung să-și scrie numele pe copaci.

ADVERTISEMENT

“Eu când văd numele îndrăgostiților scrijelite pe copaci, nu mă gândesc ‘Doamne, ce îndrăgostiți sunt ăștia’, mă apucă frica atunci când mă gândesc câți umblă la ei cu un briceag, atât femei, cât și bărbați”, a spus asistenta TV în cadrul ediției de astăzi Neatza cu Răzvan și Dani, la Antena 1.

După gluma spusă de Ramona Olaru, Răzvan Simion a reacționat și el. “Da, cu cheia de la casă nu mai poți scrijeli”, a spus prezentatorul emisiunii matinale de la Antena 1.

ADVERTISEMENT

Ce glume a mai spus Ramona Olaru la Antena 1

De-a lungul timpului, Ramona Olaru a făcut diverse glume la Neatza cu Răzvan și Dani, unele mai amuzante decât altele. La un moment dat, vedeta a făcut o referire la una dintre fostele relații.

“Eu nu o să mai am ocazia să mă întâlnesc cu fostul pe nicăieri, că el nu își permite să ajungă pe unde ajung eu”, este gluma spusă de asistenta TV în cadrul matinalului.

ADVERTISEMENT

În altă ediție, Ramona Olaru a făcut o glumă despre situația ei amoroasă. Mai exact, potrivit horoscopului, aceasta ar fi implicată într-o relație secretă, despre care nici ea nu știe.

“Mi-a zis Bianca de dimineață la horoscop că sunt într-o relație secretă de dragoste. Are dreptate! E atât de secretă încât nici eu nu știu de ea”, a spus vedeta la Antena 1.

Anul trecut, după ce a apărut noul iPhone, Ramona Olaru nu s-a abținut și a făcut o glumă despre prețul astronomic al telefonului, precum și cei care l-au cumpărat.

“Această vorbă este doar pentru anumite persoane care sunt sigură că încă suferă. Nici bine nu s-a vindecat rana de la rinichi și a și apărut iPhone 15”, a glumit ea atunci.

ADVERTISEMENT