Life

Ramona Olaru, surprinsă alături de Gabi Bădălău într-un club. Bianca Drăgușanu nu a fost de față

Ramona Olaru, surprinsă alături de Gabi Bădălău în club, în timp ce vorbeau. Bianca Drăgușanu, iubita afaceristului, nu a fost de față.
28.01.2024 | 22:03
Ramona Olaru surprinsa alaturi de Gabi Badalau intrun club Bianca Dragusanu nu a fost de fata
Ramona Olaru și Gabi Bădălău, surprinși într-un club, iar Bianca Drăgușanu nu a fost prezentă. Sursa foto: Instagram/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Ramona Olaru și Gabi Bădălău au fost surprinși într-un club din București. Cei doi au stat de vorbă la bar, iar Bianca Drăgușanu nu a fost prezentă alături de partenerul ei.

Ramona Olaru și Gabi Bădălău, surprinși într-un club. Bianca Drăgușanu nu a fost prezentă

De mai bine de un an, Ramona Olaru și Cătălin Cazacu nu mai formează un cuplu. În urmă cu câteva luni, prezentatoarea TV a recunoscut că este îndrăgostită, fără a oferi mai multe detalii despre situația ei amoroasă.

ADVERTISEMENT

Recent, vedeta a fost surprinsă alături de partenerul ei. Deși nu a vorbit despre relația ei, se pare că asistenta TV nu are de gând să se mai ascundă, chiar dacă nu a publicat încă imagini alături de acesta.

Vineri seara, 26 ianuarie, Ramona Olaru a fost într-un club de fițe din Capitală. La locația respectivă a fost și Gabi Bădălău, iubitul Biancăi Drăgușanu, însă cei doi s-au despărțit de mai multe ori de-a lungul a celor trei ani de relație.

ADVERTISEMENT

Gabi Bădălău a fost surprins în timp ce vorbea cu Ramona Olaru la bar, toată noaptea. Alături de ei mai erau alte două persoane, după cum se poate observa în imaginile surprinse de Cancan.

Între cei doi nu au existat gesturi de afecțiune, care să dea de înțeles că ar fi vorba despre ceva mi mult decât o relație de prietenie. După ce a plecat din club, Gabi Bădălău s-a oprit la o shaormerie, acolo unde a mâncat două lipii.

ADVERTISEMENT

Bianca Drăgușanu nu a fost și ea prezentă în club, împreună cu partenerul ei. Vedeta și-a făcut, de curând, o nouă intervenție estetică la față, din cauza căreia este vânătă și umflată și e nevoită să poarte cagulă.

Ce se întâmplă între Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău

Fosta asistentă TV este foarte discretă atunci când vine vorba despre viața ei amoroasă. Bianca Drăgușanu nu oferă prea multe detalii despre relația pe care o are cu Gabi Bădălău.

ADVERTISEMENT

Cei doi au petrecut Revelionul împreună și au făcut poze la eveniment, care au fost postate pe contul blondinei. În interviurile pe care le oferă, Bianca Drăgușanu evită să mai aducă în discuție situația ei amoroasă.

În schimb, fosta asistentă TV va face declarații numai pentru a clarifica anumite lucruri care se scriu despre ea. Aceasta își dorește să nu mai facă publice atât de multe informații din viața personală.

“Eu la modul general nu mai vreau să epatez și să ies în evidență cu lucrurile din viața mea personală, de asta n-am mai pus nici poze, de asta mă feresc să fac și declarații, pentru că viața este mereu imprevizibilă și pentru că viața mea personală de ceva vreme încerc să o țin departe de ochii lumii.

Cu cât se știe mai puțin despre tine și relația ta, cu atât tu, cel care îți trăiești viața, ești mai fericit. (…) Din respect pentru presă fac declarații doar de strictul necesar.

Nu mai vreau să epatez cu copilul meu pe Instagram, cu relația mea pe Instagram sau cu viața mea personală pe Instagram sau în spațiul public”, a declarat vedeta pentru spynews.ro.

ADVERTISEMENT