Life

Ramona Olaru, primele imagini cu noul iubit. Asistenta TV nu se mai ascunde

Ramona Olaru, primele fotografii de mână cu actualul partener de viață. Frumoasa blondină a renunțat la discreția maximă.
16.01.2024 | 09:35
Ramona Olaru primele imagini cu noul iubit Asistenta TV nu se mai ascunde
Ramona Olaru, primele fotografii de mână cu actualul partener de viață. Frumoasa blondină a renunțat la discreția maximă. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Ramona Olaru, primele imagini cu noul iubit. Asistenta TV nu se mai ascunde. Vedeta de la Neatza cu Răzvan și Dani iubește de câteva luni bune, subliniind că este mai îndrăgostită și mai fericită ca niciodată.

Ramona Olaru, primele fotografii de mână cu actualul partener de viață. Frumoasa blondină a renunțat la discreția maximă

Ramona Olaru apare în primele fotografii de mână cu actualul partener de viață. Frumoasa blondină a renunțat la discreția maximă. Pozele nu au fost distribuite de vedeta de la Antena 1, ci au fost ”capturate” de paparazzi.

ADVERTISEMENT

Fosta iubită a lui Cătălin Cazacu a fost surprinsă alături de iubit în plină stradă. Vezi imaginile AICI. Cunoscuta asistentă TV apare ținându-se de mână cu bărbatul care o face fericită, acesta fiind un prosper om de afaceri.

Actualul iubit al vedetei își salută un amic pe care îl observă, fără să se ascundă de ochii curioșilor. Ulterior, cei doi iubiți se îndreaptă spre mașina blondinei, care începe să ruleze pe Șoseaua Nordului din București.

ADVERTISEMENT

În cele din urmă afaceristul este lăsat chiar în fața casei sale. Ramona Olaru își ia rămas bun de la iubitul său, povestea de dragoste fiind una discretă. Blondina nu dorește să îl arate lumii pe cel care o face fericită.

Ramona Olaru, decisă să fie discretă cu viața amoroasă

Ramona Olaru este decisă să fie foarte discretă cu viața amoroasă, mai ales după separarea de Cătălin Cazacu. Fosta co-prezentatoare de la Splash! Vedete la apă nu dorește să îi dezvăluie identitatea partenerului de viață.

ADVERTISEMENT

„Nici nu o să îl vedeți prea curând. Am hotărât așa de această dată! Până nu am inelul pe deget sau data nunții stabilită nu îl mai cunoaște nimeni! Bine, prietenii apropiați, da! O parte.  

Nu știu, nu contează de unde este omul care va rămâne în viața mea atâta timp cât este ce trebuie și se comportă ca atare! Omul este mult prea serios, are treabă cu business-urile lui.

ADVERTISEMENT

Nu își dorește să apară în presă în fiecare zi cu lucruri banale. Ce este mai privat este mai bine!”, a mărturisit Ramona Olaru în urmă cu ceva vreme într-un interviu pentru publicația ego.ro.

ADVERTISEMENT