News

Ramzan Kadîrov, moment penibil în direct la o televiziune din Rusia. „Mulți sperau că va face un atac de cord”

Liderul cecen, Ramzan Kadîrov, un apropiat al președintelui rus, Vladimir Putin a fost protagonistul unui moment penibil la o televiziune din Rusia
30.12.2022 | 13:12
Ramzan Kadirov moment penibil in direct la o televiziune din Rusia Multi sperau ca va face un atac de cord
Un alt moment penibil pentru liderul cecenilor. Sursa foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Cunoscut și drept ”comandantul trupelor TikTok”, după nenumăratele clipuri penibile pe care soldații săi le-au postat pe rețeaua de socializare pe parcursul conflictului din Ucraina, Kadîrov a ajuns și el protagonistul unui asemenea episod.

Ramzan Kadîrov, moment penibil în direct

Comandatul trupelor cecene, avansat de Vladimir Putin la gradul de general fără însă ca acesta să participe activ în teatrele de operațiuni, Ramzan Kadîrov a fost invitatul unei televiziuni din Rusia. Prezent în studiu, acesta a încercat să facă mai multe flotări în fața oamenilor care se aflau în platou.

ADVERTISEMENT

Liderul cecen a luat poziția pentru a începe flotările, însă din acest moment a început penibilul, oamenii aplaudând o serie de mișcări rapide și scurte, fără ca pieptul să se apropie de podea.

La final Kadîrov se ridică cu greu din poziția de flotări, după doar câteva secunde, și, răsuflând cu greu, își ridică mâinile în semn de încordare a mușchilor.

ADVERTISEMENT

„Mulți sperau că va face un atac de cord”

Momentul a fost comentat cu ironie pe rețelele de socializare, cei de la Nexta au subliniat că mulți sperau ca liderul cecen să facă un atac de cord. ”În acel moment, mulți sperau că (Ramzan) Kadîrov va face un atac de cord, dar miracolul de Anul Nou nu s-a întâmplat”, au scris aceștia pe Twitter.

Acesta nu este primul episod sportiv în care Kadîrov este actorul principal. În luna aprilie, pe rețelele de socializare a fost distribuit un alt clip în care liderul cecen nu reușește să atingă panoul în momentul în care încearcă să arunce la coș.

ADVERTISEMENT

Alți utilizatori au ironizat prestația lui Kadîrov comparându-l cu premierul Finlandei, Sanna Marin. Aceasta apare într-un clip făcând mai multe tracțiuni la bară.

Kadîrov, președintele Ceceniei din anul 2007, este un apropiat al președintelui Putin, soldații săi „tiktok” fiind prezenți pe frontul din Ucraina.

ADVERTISEMENT

Cei mai mulți comentatori au subliniat însă că rolul acestora pe front a fost de a asigura că soldații ruși nu se retrag de pe câmpul de luptă, rolul acestora fiind acela de a trage în cei care se retrag.

ADVERTISEMENT