Life

Randi, întrebări incomode din partea familiei sale. Ce își dorește enorm tatăl artistului

Randi, curiozități jenante venite de la părinții săi. Ce vrea tatăl cântărețului pentru vedeta originară din orașul Pitești.
21.12.2022 | 19:39
Randi intrebari incomode din partea familiei sale Ce isi doreste enorm tatal artistului
Randi, curiozități jenante venite de la părinții săi. Ce vrea tatăl cântărețului pentru vedetă. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Artistul, pe numele său din buletin Andrei Ștefan Ropcea, recunoaște că primește foarte multe întrebări incomode din partea familiei sale. Ce își dorește enorm tatăl său și ce face pentru a-și atinge scopul acesta.

Randi, curiozități jenante venite de la părinții săi. Ce vrea tatăl cântărețului pentru vedetă

Randi este presat de familie să aibă o iubită. Cântărețul are 39 de ani, dar până la această vârstă nu s-a însurat, motiv pentru care primește foarte multe întrebări din partea familiei sale care așteaptă să facă acest pas.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea artistul spune că s-a obișnuit cu astfel de curiozități, cel care îl presează cel mai mult fiind figura paternă care recurge la tot felul de ”strategii”.

Bărbatul știe că solistul nu are o parteneră de viață, dar speră să se întâmple acest lucru în curând. În ultimii 9 ani vedeta nu a mai avut nicio relație sentimentală.

ADVERTISEMENT

„Tata e activat tot timpul. Tata mă întreabă odată la câteva zile ce mai face, nu Petronela, are un nume d-ăsta vechi de acum o sută de ani. El știe că nu sunt cu nimeni, dar speră că la un moment dat o să se întâmple și la mine.

Eu m-am obișnuit, nu mai e cicăleală la mine, m-am obișnuit că sunt întrebările astea de o sută de ori. Le aud, îmi intră pe o ureche și îmi ies pe alta”, a spus Randi pentru cancan.ro.

ADVERTISEMENT

Randi, detalii despre sărbătorile de iarnă. Unde le petrece

Randi va petrece sărbătorile de iarnă alături de cei dragi, în orașul natal. Cântărețul abia așteaptă să se reunească cu familia sa, precizând că de Crăciun are o slăbiciune pentru cozonac și pentru salata de boeuf.

Vedeta mănâncă echilibrat și nu exagerează, așa cum obișnuia să facă în anii trecuți. Îndrăgitul artist va pleca ulterior din România, după Anul Nou, unde probabil are treabă din punct de vedere muzical.

ADVERTISEMENT

Nu Monte Carlo, nu Dubai, nu știu ce e cu mine. Oricum după Revelion plec în Thailanda, așa că de ce să îmi pară rău”, a completat Randi.

ADVERTISEMENT