Sport

Raphael Varane, tot mai aproape de Old Trafford. Manchester United a demarat negocierile pentru fundașul de la Real Madrid

Raphael Varane a prmit acceptul celor de la Real Madrid pentru a începe negocierile cu Manchester United
15.07.2021 | 00:08
Raphael Varane tot mai aproape de Old Trafford Manchester United a demarat negocierile pentru fundasul de la Real Madrid
ADVERTISEMENT

Manchester United și Raphael Varane au primit acordul pentru a demara negocierile pentru transferul fundașului francez pe Old Trafford. Cele două tabere se așteaptă să ajungă la un numitor comun, după ce „diavolii roșii” și Real Madrid vor cădea de acord asupra prețului pentru jucătorul în vârstă de 28 de ani.

Manchester United, foarte aproape să îl transfere pe Varane

Se așteaptă ca Manchester United să fie mai precaută în ceea ce privește transferul jucătorului de la Real Madrid, pentru a nu repeta ce s-a întâmplat în 2015, când clubul englez a primit încurajări cum că Sergio Ramos ar semna cu formația antrenată în prezent de Ole Gunnar Solskjær. În schimb fundașul spaniol avea să își reînnoiască contractul cu echipa din Madrid.

ADVERTISEMENT

Varane mai are un an de contract pe Santiago Bernabeu, iar United este dornică de a negocia un preț mai mic, considerând că acesta poate să semneze liber de contract încă din luna ianuarie a anului viitor.

Jucătorul francez este unul din fundașii pe care United vrea să-i semneze vara aceasta, postul de fundaș central fiind astfel o prioritate pentru echipa engleză în această perioadă de mercato. Pe lista de transferuri a echipei din Manchester se află jucători precum: Cristian Romero, Jules Kounde sau Sven Botman.

ADVERTISEMENT

Echipa din Premier League s-a întărit și pe partea de atac. Jadon Sancho a semnat cu Manchester United pe suma de 85,5 de milioane de euro.

Raphael Varane ar fi o achiziție importantă pentru Manchester United, aceasta căutând primul titlu de campioană după o pauză de 8 ani. Raphael Varane ar deveni astfel cel mai imporant transfer al lui Manchester United, el fiind considerat unul dintre cei mai buni fundași centrali din lume datorită performanțelor sale de la Real Madrid.

ADVERTISEMENT

CV important pentru Raphael Varane

Raphael Varane are printre cele mai „bogate” CV-uri. Stoperul are în palmares 4 trofee Champions League, 3 titluri de campion, o Cupă a Spaniei, 3 Supercupe ale Spaniei, 4 Campionate Mondiale ale Cluburilor, 3 Supercupe ale Europei și un Campionat Mondial cu naționala Franței.

Varane a jucat pentru Real Madrid 366 de meciuri, marcând în total 17 goluri plus alte șapte pase decisive. În 366 de meciuri, Varane a primit doar 24 de cartonașe galbene și doar 2 cartonașe roșii.

ADVERTISEMENT

Pentru naționala Franței, Varane a jucat în 79 de meciuri, marcând de 5 ori, acesta câștigând și Campionatul Mondial în 2018.

Raphael Varane a fost numit atât de Jose Mourinho, cât și de Fernando Hierro cel mai bun fundaș central din lume în 2013 respectiv, cât și în 2014.

Dacă Varane și Manchester United vor ajunge la un acord, e de așteptat ca el să se alăture lotului lui Ole Gunnar Solskjaer chiar din acesta vară.

ADVERTISEMENT
Tags: