Sport

Rapid a pus ochii pe un internațional român de la Sepsi. Laszlo Dioszegi nu se opune, dar l-ar vrea în loc pe Florinel Coman!

Rapid și-a manifestat interesul pentru un internațional român din lotul lui Sepsi. Laszlo Dioszegi l-ar vrea ca înlocuitor pe Florinel Coman de la FCSB.
07.06.2023 | 17:08
Rapid a pus ochii pe un international roman de la Sepsi Laszlo Dioszegi nu se opune dar lar vrea in loc pe Florinel Coman
Rapid a pus ochii pe un internațional român de la Sepsi. Foto: sport.pictures.eu.
ADVERTISEMENT

Rapid își continuă activitatea pe piața transferurilor. Laszlo Dioszegi, patronul celor de la Sepsi, a fost sunat de către oficialii „alb-vișiniilor”, care și-au arătat interesul pentru a-l transfera pe Marius Ștefănescu. Patronul covăsnenilor l-ar vrea ca înlocuitor la Sepsi pe Florinel Coman de la FCSB.

Rapid a pus ochii pe un internațional român de la Sepsi: „Prețul corect poate provoca despărțirea”

Rapid caută întăriri pentru sezonul viitor în care principala misiune este câștigarea titlului. Omar El Sawy și Răzvan Oaidă, mutare anunțată în exclusivitate de FANATIK, sunt numele care s-au alăturat, deocamdată, „alb-vișiniilor”. Totodată, Christopher Braun urmează să fie prezentat oficial de Rapid. FANATIK a dezvăluit în exclusivitate că fundașul dreapta de la CFR Cluj se va alătura giuleștenilor.

ADVERTISEMENT

În atenția Rapidului se află și Marius Ștefănescu, jucătorul din atacul celor de la Sepsi. Laszlo Dioszegi a dezvăluit că îl va lăsa pe jucătorul în vârstă de 24 de ani să plece în schimbul unei sume corecte de transfer.

„Chiar astăzi (n.r. – miercuri) ne-au sunat cei de la Rapid pentru Ștefănescu. Le-am transmis că așteptăm oferta oficială. Nu suntem un club atât de bogat încât să refuzăm o propunere bună pentru un jucător.

ADVERTISEMENT

Prețul corect poate provoca despărțirea de orice fotbalist. Noi nu vrem să vindem, dar o sumă atractivă ne poate convinge să acceptăm o propunere pentru 1 sau maxim doi jucători ai echipei”, a declarat Laszlo Dioszegi, potrivit playsport.ro.

  • 145 de meciuri, 22 de goluri și 18 pase decisive sunt cifrele lui Marius Ștefănescu în tricoul lui Sepsi
ADVERTISEMENT

Laszlo Dioszegi l-ar vrea în locul lui Marius Ștefănescu pe Florinel Coman: „E unul dintre fotbaliștii mei favoriți”

Laszlo Dioszegi s-a gândit deja la un înlocuitor în cazul în care Marius Ștefănescu va face pasul la Rapid. Patronul lui Sepsi a anunțat că Florinel Coman ar fi soluția ideală, însă este conștient că transferul „șeptarului” de la FCSB va fi imposibil de materializat.

Gigi Becali a dezvăluit în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGAnoul salariu al lui Florinel Coman la FCSB este de 30.000 de euro lunar. În acest caz, patronul câștigătoare Cupei României s-a reorientat și și-a manifestat interesul pentru Claudiu Petrila de la CFR Cluj.

ADVERTISEMENT

„L-am vrea pe Coman, dar știu până unde putem întinde plapuma așa că e imposibil. Dacă totuși nu se poate Coman, mi-l doresc la fel de mult pe Petrila de la CFR Cluj. E unul dintre fotbaliștii mei favoriți. 

El a mai fost la noi și a avut o perioadă excelentă. Poate ar fi tentat de o revenire la Sfântu Gheorghe, pentru că suntem pregătiți să îl primim cu brațele deschise”, a spus Laszlo Dioszegi.

ADVERTISEMENT