Sport

Rapid, amendă de la EHF! Ce s-a întâmplat la meciul din Champions League cu Krim

Clubul Rapid a fost amendat de EHF cu 2000 de euro pentru incidentele provocate de suporteri la meciul de anul trecut cu Krim Ljubljana.
26.10.2023 | 16:47
Rapid amenda de la EHF Ce sa intamplat la meciul din Champions League cu Krim
Rapid, amendă de la EHF! Ce s-a întâmplat la meciul din Champions League cu Krim. Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Suporterii Rapidului au făcut senzație în stagiunea precedentă din EHF Champions League. Lumea handbalului a lăudat pătimașa galerie a giuleștencelor și de multe ori, adversarele, rămâneau după meci pentru a-i aplauda pe fani.

Rapid, amendat de EHF! Ce s-a întâmplat la meciul din Champions League cu Krim

Însă, cei de la EHF au luat decizia de a amenda clubul Rapid cu 2000 de euro, pe motiv că au existat incidente provocate la suporteri la meciul cu Krim din manșa retur a play-off-ului din sezonul precedent:

ADVERTISEMENT

“EHF a ajuns la un verdict în cazul incidentelor provocate de suporteri la meciul dintre Rapid și Krim Ljubljana, în EHF Champions League 2022/2023, la București, pe 26 martie 2023.

Instanța a decis ca echipa românească să plătească o amendă de 2000 de euro pentru comportamentul impropriu al suporterilor. În plus, clubul Rapid a fost avertizat cu privire la obligația de a asigura locuri la VIP pentru reprezentanții oaspeților”, se arată în comunicatul forului european.

ADVERTISEMENT

Rapid, meci electrizant cu Krim!

Confruntarea dintre Rapid și Krim Ljubljana din Sala Polivalentă a fost una electrizantă. Giuleștencele au pierdut în tur cu 24-29 în Slovenia, dar calificarea în sferturile de finală avea să se joace la București.

Rapid a reușit să întoarcă rezultatul din tur și s-a calificat în sferturile de finală grație unei victorii cu 30-24. Sezonul Rapidului în Champions League s-a încheiat în sferturile de finală, fiind învinsă de Vipers Kristiansand, echipa care avea să câștige competiția.

ADVERTISEMENT

Giuleştencele, start slab de sezon

În actuala stagiune, Rapid are un start mai slab atât în campionat, cât și în Liga Campionilor. În Liga Florilor, giuleștencelor au 5 victorii și 3 înfrângeri, fiind pe locul 4, lider fiind CSM București cu maximum de puncte.

În Champions League, Rapid a obţinut doar o victorie şi un egal, în primele 5 etape. Echipa antrenată de David Ginesta Montes este pe locul 6 în grupa B.

ADVERTISEMENT
  • 2000 de euro e amenda primită de Rapid
  • 2.600.000 de euro este bugetul echipei de handbal feminin a Rapidului
ADVERTISEMENT