Sport

A venit verdictul! Rapid a anunțat cât timp va lipsi Petrila

Clubul Rapid București a anunțat cât va lipsi fundașul Claudiu Petrila, accidentat în urmă cu câteva zile în timpul partidei cu U Craiova.
01.11.2023 | 19:57
A venit verdictul Rapid a anuntat cat timp va lipsi Petrila
A venit verdictul! Rapid a anunțat cât timp va lipsi Petrila
ADVERTISEMENT
01-11-2023
17:57

Cât lipsește Petrila? Verdictul oficial!

Rapid a transmis că fundașul Claudiu Petrila a suferit o ruptură musculară la nivelul bicepsului femural, astfel că va sta în tribună cel puțin o lună și jumătate. Așadar, o lovitură puternică încasată de Rapid, în plin campionat, într-un moment în care Claudiu Petrila trecea printr-o formă bună.

”Claudiu Petrila a suferit o ruptură musculară la mușchiul bicepsului femural și va lipsi de pe gazon aproximativ o lună și jumătate”, este precizat într-un comunicat al clubului Rapid București. De altfel, președintele Daniel Niculae anunța acum câteva zile că ”situația nu e roz” în cazul lui Petrila.

Dacă în cazul lui Borza pare a fi vorba despre o crampe, situația lui Petrila pare mult mai dramatică. Asta, pentru că fotbalistul a părăsit terenul cărat pe brațe de coechipierul Borja Valle. Petrila a acuzat dureri mari și acum toată suflarea rapidistă așteaptă cu sufletul la gură pentru a afla cât timp va sta departe de gazon.

Rapid, blestem al accidentărilor în săptămâna meciurilor cu FCSB și CSA

Dacă luăm în considerare și accidentarea gravă a atacantului Rrahmani, dar și faptul că Soni nu e pregătit fizic, antrenorul Cristiano Bergodi are probleme reale înainte de o săptămână infernală, cu o serie de meciuri complicate. De menționat că Petrila a părăsit terenul în minutul 66, fiind schimbat cu Papeau, în timp ce Borza a fost înlocuit de Onea în minutul 71.

ADVERTISEMENT

Rapid ocupă momentan locul trei în clasament, cu 26 de puncte în 14 partide, la 1 punct distanță de CFR Cluj și 5 puncte față de liderul FCSB. Pentru giuleșteni urmează un program extrem de complicat, cu o deplasare la Steaua în Cupă pe 1 noiembrie, deplasare la FCSB pe 5 noiembrie și deplasare la Sepsi pe 10 noiembrie.

Mai mult, luna se încheie cu un meci acasă cu Universitatea Cluj, campioana deplasărilor. Probabil cea mai puternică lovitură pentru Rapid e accidentarea atacantului Albion Rrahmani, prilej pentru patronul Dan Șucu să comenteze aceste blestem al accidentărilor din vestiarul echipei giuleștene.

ADVERTISEMENT

”Este o veste proastă, evident, pentru noi. Sperăm ca lucrurile să nu fie atât de grave precum s-au prezentat aseară. Când am auzit… Trebuie să ai inimă tare când intri în fotbal pentru că apar tot felul de surprize neplăcute, când nu te aştepţi.

De azi-noapte suntem în contact permanent cu agentul jucătorului, Rrahmani este în drum spre casă, vom face toate demersurile necesare ca în această seară să ajungă la Bucureşti. Dacă va fi cazul, îi vom trimite şi un avion privat.

ADVERTISEMENT

Timpul este esențial. Să îl aducem cât mai repede la Bucureşti, să vedem ce are şi să înceapă recuperarea. Este drum de 12 ore de la Priştina la Bucureşti. Nu se pune problema ca el să vină cu maşina. De aceea vă spun că o să găsim orice fel de soluţie ca să îl punem pe avion şi să îl aducem la Bucureşti.

Pentru că lucrurile acestea contează foarte mult şi timpul pe care trebuie să îl rezolvăm este foarte rapid.Este vorba de respectul clubului Rapid pentru jucător, întotdeauna noi ne-am respectat jucătorii pentru că şi noi aşteptăm acelaşi respect din partea jucătorilor pentru Rapid.

ADVERTISEMENT

Rrahmani este un fotbalist extrem de valoros, un om deosebit, ne-a ajutat enorm până acum”, a spus Dan Șucu, potrivit Fanatik”, declara Șucu pentru Fanatik SuperLiga. Albion Rrahmani făcuse o impresie bună la Rapid, însă s-a accidentat în meciul naționalei sale, Kosovo, contra celor din Andorra.

ADVERTISEMENT