Sport

Rapid, înfrângere grea într-un amical. Scor de neprezentare cu locul 18 din Liga 2

Rapid a pierdut dur un meci amical jucat în pauza competițională, iar fanii au fost foarte supărați.
09.09.2023 | 18:14
Rapid infrangere grea intrun amical Scor de neprezentare cu locul 18 din Liga 2
Rapid, învinsă de Metaloglobus într-un meci amical. Foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Rapid a pierdut la scor de neprezentare un meci amical jucat astăzi în compania ceor de la Metaloglobus. Fanii au fost supărați după meci, dar nu din cauza rezultatului, ci din cauza atitudinii echipei.

Rapid, învinsă dur de Metaloglobus

După 0-0 la pauză, cei de la Rapid au cedat cu 3-0 î final. Rapid nu a oferit fanilor detalii despre joc ori despre jucătorii folosiți, astfel că fanii au aflat doar scorul final, 3-0 în favoarea locului 18 din ”B”.

ADVERTISEMENT

Rapid a jucat astăzi un meci-școală împotriva lui Metaloglobus, pierdut cu 3-0 (0-0). Cristiano Bergodi a folosit o parte din jucătorii de la prima echipă, dar și numeroși juniori”, a fost anunțul giuleștenilor.

Fanii s-au supărat pe cei de la Rapid pentru că nu au dat mai multe detalii despre meci. „Care sunt jucătorii de la echipa mare care au jucat?”, fost unul dintre comentariile fanilor. Un altul a spus: „Transparență totală la club! Nu știu de ce naiba ați mai dat informația”.

ADVERTISEMENT

Alți fani s-au supărat pe rezultatul final al meciului. „Nu înțeleg. Am pierdut cu 3-0 cu o echipă de Liga 2? Și voi vreți juniori la echipa mare…”, a spus un suporter. „Chiar dacă au folosit juniori și s-au testat diferite sisteme de joc, e cam rușinos acest rezultat”, a comentat altul.

Cum a trăit o vedetă a Rapidului primele zile alături de echipa mare din Giulești

Vasile Maftei este unul dintre cei mai importanți jucători din istoria Rapidului. El a vorbit despre primele clipe petrecute în vestiarul din Giulești, spunând că, de rușine, se schimba direct în sala de forță.

ADVERTISEMENT

Îmi aduc aminte că eram la Pro Rapid, unde erau două vestiare. Eu mă schimbam în sala de forță, pentru că nu aveam loc și îmi era și rușine sincer. Tremuram la propriu. Intrai într-un vestiar, unde dădeai de niște monumente foarte mari.

Nu știu acum cât așa se mai întâmplă în ziua de azi, pentru că s-au schimbat generațiile. Nu știu dacă acum un jucător de 18-19 ani, când ia contact cu prima echipă, mai are aceeași reacție. Și nu este din cauza respectului, pentru el există și acum.

ADVERTISEMENT

Cea mai mare problemă pe care o întâmpinăm la copiii de orice vârstă este cea a educației. Educația pe care o primesc de acasă, cu care vin mai departe și pe care o transmit ei între ei.

E greu să găsești cât mai mulți copii cu o educație corectă. Pentru că sunt lăsați singuri mulți dintre ei. După educație mai vin și alte lucruri la care trebuie să se lucreze”, a povestit Vasile Maftei.

ADVERTISEMENT
Tags: