Sport

Rapid, răspuns instant prin Krasniqi și Rrahmani în derby-ul cu FCSB. Goluri marcate după greșelile lui Șut și Târnovanu. Video

Rapid București a avut un răspuns intrat prin Krasniqi și Rrahmani în derby-ul cu FCSB. Golurile au venit după greșelile lui Adrian Șut și Ștefan Târnovanu.
20.04.2024 | 21:15
Rapid raspuns instant prin Krasniqi si Rrahmani in derbyul cu FCSB Goluri marcate dupa greselile lui Sut si Tarnovanu Video
Bucurie a fotbalistilor rapidisti Albion Rrahmani si Ermal Krasniqi dupa un gol marcat in meciul de fotbal dintre FCSB si Rapid Bucuresti, din cadrul Play off-ului Superligii Superbet, desfasurat pe Arena Nationala din Bucuresti, sambata 20 aprilie 2024. © FOTO:Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Rapid București a avut nevoie  de șase minute pentru a întoarce scorul în derby-ul cu FCSB. Krasniqi și Rrahmani au marcat pentru formația din Giulești după greșelile lui Adrian Șut și Ștefan Târnovanu.

Rapid a avut nevoie doar de 6 minute pentru a întoarce scorul cu FCSB

Jucătorul celor de la Rapid, Krasniqi, a reușit să restabilească egalitatea în minutul 12, la doar două minute după ce FCSB a reușit să deschidă scorul în minutul 10, prin Darius Olaru.

ADVERTISEMENT

Formația din Giulești a profitat de intervenția greșită a lui Adrian Șut, la mijlocul terenului, care a lăsat-o pe FCSB descoperită, iar Rrahmani i-a pasat lui Krasniqi, care a trimis din prima la colțul scurt, din lateral, gol la care Ștefan Târnovanu a fost surprins.

Patru minute mai târziu, același Târnovanu a fost lăsat spectator la lovitura de cap al lui Rrahmani. Atacantul Rapidului a profitat de o centrare perfectă venită de la Petrila și a dus scorul la 2-1. Din nou, portarul FCSB-ului a fost surprins ieșit din poartă, lucru care l-a făcut să nu ajungă la mingea trimisă de Rrahmani.

ADVERTISEMENT

Vezi aici golurile marcate de Rapid în derby-ul cu FCSB

Ștefan Târnovanu, criticat de Gigi Becali după Rapid – FCSB 4-0

Ștefan Târnovanu nu a scăpat de criticile lui Gigi Becali când FCSB și Rapid s-au întâlnit ultima data. Patronul din Pipera s-a arătat dezamăgit de atitudinea portarului și a vrut să-l scoată din primul „11” după prestația slabă avut în ultima etapă a sezonului regulat.

„Au jucătorii vreo vină? E vina mea. E vorba de trufia mea. Am stat și m-am gândit că am zis că batem cu 4-0. Prima repriză a fost a noastră, dar după aceea a zis Dumnezeu

ADVERTISEMENT

«Ți-am făcut echipă, dar iei bătaie. Dar îi mulțumesc lui Dumnezeu că m-a deșteptat. Totul a făcut Dumnezeu. Nu e vina jucătorilor, ei au jocul lor. Nu a fost pentru ei, ci pentru mine.

Târnovanu? El o să mai aibă șanse. E vina mea! Nu e vina lui. Trebuie să mai aibă șanse. Jucătorii erau pe primul loc. Dumnezeu a făcut pentru mine.

ADVERTISEMENT

Târnovanu trebuie să fie mai concentrat în poartă. Asta e situația. Nu pot să-l scot pe băiat, că e vorba de echipa națională. Nu fac eu d-astea. Tavi Popescu? George… O să vedem”, a declarat Gigi Becali după meciul de FCSB cu Rapid.

ADVERTISEMENT