Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Un jucător de la Rapid i-a bătut obrazul lui Bergodi după 4-0 cu FCSB. „Trebuia să-mi spui că nu mă bagi”

Robert Niță a dezvăluit cum un jucător de la Rapid i-a bătut obrazul lui Cristiano Bergodi după victoria la scor în fața FCSB-ului.
20.04.2024 | 14:01
Un jucator de la Rapid ia batut obrazul lui Bergodi dupa 40 cu FCSB Trebuia sami spui ca nu ma bagi
Robert Niță, despre jucătorul de la Rapid care i-a bătut obrazul lui Bergodi. Sursa Foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

După meciul Rapid – FCSB, scor 4-0, un jucător al giuleștenilor i-a bătut obrazul lui Cristiano Bergodi pentru că nu l-a introdus în meci. Robert Niță a dezvăluit acest lucru și a discutat despre tehnicianul italian.

Un jucător de la Rapid i-a bătut obrazul lui Bergodi după 4-0 cu FCSB. „Trebuia să-mi spui că nu mă bagi”

Robert Niță a explicat de ce un jucător de la Rapid și-a permis să facă acest gest față de Bergodi după derby-ul cu FCSB. Analistul FANATIK l-a analizat pe antrenorul italian și a dezvăluit motivul pentru care s-a ajuns în acest punct.

ADVERTISEMENT

“Cristiano Bergodi a avut de pierdut. Pentru că umanitatea, felul acesta de a dialoga, de a explica jucătorilor și de a menține atmosfera bună, la un moment dat dăunează grupului, echipei. Individual, jucătorii de percep ca pe un antrenor slab. 

Ei nu zic: ‘Bă, uite că am jucat prost și ne mai dă o șansă. Am călcat pe bec am stat doar 3 zile acolo și m-a chemat înapoi. Lasă că a fost supărat’.

ADVERTISEMENT

Păi eu știu cazul unui jucător care după meciul cu FCSB la 4-0 era puțin supărat că nu a jucat și i-a bătut obrazul lui Bergodi. Și i-a zis: ‘Trebuia să îmi spui că nu mă bagi’. Nu știu dacă Bergodi a trecut peste, probabil că da”, a declarat Robert Niță, la FANATIK SUPERLIGA.

“Niciun antrenor în ultimii 20 de ani nu a avut susținerea lui Bergodi”

Robert Niță a mai scos în evidență și faptul că Bergodi este unul dintre cei mai susținuți antrenori ai Rapidului din ultimii 20 de ani. Tehnicianul italian primește încredere de la conducere până la suporteri.

ADVERTISEMENT

Toți ne-am dori să existe civilizație, să fie respect. Nu merge momentan sau acum în perioada asta în România cu fotbalistul român.

Niciun antrenor în ultimii 20 de ani, nu a beneficiat și nu a avut parte de susținerea pe care o are domnul Bergodi. Poate cu o mică excepție, Miță Iosif, datorită rapidistului mare care e, dar mai făcea niște meciuri egale.

ADVERTISEMENT

Și o luăm cum vreți voi. De la galerie, sponsori, președinte, patroni, tot”, a spus Robert Niță, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, emisiune care e LIVE pe FANATIK.RO, luni, marți și vineri, de la ora 10:30.

“Astăzi trebuie să faci un șoc la echipă și din punct de vedere al conducerii. Nu poți să mai lași lucrurile așa. Ratezi obiectivul”, mai spus și Horia Ivanovici, la FANATIK SUPERLIGA.

Totul despre haosul de la Rapid

ADVERTISEMENT