Sport

Rapid, siglă și tricouri noi pentru sezonul centenarului: „Asta fac toate cluburile mari”

Rapid va avea o nouă siglă, în timp ce jucătorii vor beneficia de tricouri noi. Schimbarea va avea loc în sezonul următor, considerat cel al „Centenarului” de către conducere.
30.04.2023 | 12:07
Rapid sigla si tricouri noi pentru sezonul centenarului Asta fac toate cluburile mari
Rapid va avea o nouă siglă și noi tricouri pentru sezonul viitor. Foto: sport.pictures.eu.
ADVERTISEMENT

Rapid anunță schimbări radicale în perioada următoare. Victor Angelescu a precizat că în cadrul clubului din Giulești va avea loc un proces de rebranding, iar sigla și tricourile jucătorilor vor fi reînnoite. Modificările vor avea loc în sezonul viitor, sezonul pe care conducerea Rapidului îl consideră „sezonul Centenarului”.

Rapid își schimbă sigla: „Va fi creată în colaborare cu fanii noștri”

Victor Angelescu a dezvăluit că în sezonul viitor, pe care îl consideră „sezonul Centenarului” Rapid va avea o siglă nouă. Unul dintre acționarii clubului din Giulești a precizat că noua siglă va fi construită în colaborare cu fanii echipei antrenate de Adrian Mutu. Finanțatorul a dat exemplu cluburile mari din Europa, Juventus și Inter, care au trecut printr-un proces de rebranding.

ADVERTISEMENT

„Ne dorim acest lucru. Cred că orice club, la un moment dat, cum au făcut și cluburile mari, Juventus, Inter și nu numai, își schimbă sigla. E clar că orice siglă evoluează și noi ne dorim să creăm în viitorul apropiat, împreună cu fanii, o nouă siglă.

Chiar ne gândim la acest lucru. Nu știu să spun exact momentul, dar orice club se rebranduiește la o anumită perioadă de timp. Pot să spun că va fi în colaborare cu fanii noștri”, a declarat Victor Angelescu, potrivit Rapid TV.

ADVERTISEMENT

Rapid, tricouri noi pentru sezonul Centenarului

Pe 25 iunie, Rapid va sărbători 100 de ani de existență, însă prin prisma faptului că evenimentul va avea loc între actualul sezon și cel viitor, Victor Angelescu a mărturisit că pregătirile vor începe de la finalul primei luni de vară. Unul dintre acționarii Rapidului a explicat motivul pentru care consideră sezonul următor ca fiind cel al Centenarului.

„Din punctul meu de vedere, ca sezon fotbalistic, anul Centenarului nu a fost în acest sezon. Dacă ar fi fost, am fi avut tricouri cu alte însemne, pentru că în anul Centenarului vom avea tricouri speciale, inscripționate cu Centenarul. Asta fac toate cluburile mari și asta vrem să facem și noi.

ADVERTISEMENT

Sezonul se termină înainte de 25 iunie, deci nu pică în anul competițional. E adevărat, a picat Centenarul exact între cele două sezoane. Noi pregătim sezonul Centenarului începând cu 25 iunie, iar pe parcursul anul viitorului vor fi o grămadă de evenimente legate de Centenar. Vom avea tricouri inscripționate, însă nu pot da acum detalii”, a mai spus Victor Angelescu.

Rapid – CFR Cluj, derby sub presiune: „Şapte-opt jucători sunt la final de contract”

Rapid a obținut prima victorie în play-off-ul SuperLigii cu FCSB, scor 1-0 în etapa cu numărul 5. Pentru echipa antrenată de Adrian Mutu urmează confruntarea cu CFR Cluj din prima etapă a returului. Pe lângă schimbările de imagine, în cadrul clubului giuleștean vor avea loc schimbări și din punct de vedere al lotului. Dan Șucu a anunțat că în meciul Rapidului cu CFR Cluj vor fi evaluați mai mulți jucători care ar putea pleca sau ar putea rămâne în Giulești.

ADVERTISEMENT

E un club cu presiune aici. Evident că şi presiunea pusă de galerie, şi presiunea pusă de stadion, de suporteri… să nu vă închipuiți că noi, dacă nu vorbim şi nu dezbatem lucrurile în public, nu avem o grămadă de discuţii în intern, cu ce avem de făcut mai departe şi în evaluările pe care le facem, ce se va întâmpla cu fiecare.

E momentul în care… acum se decide, fiecare jucător, în ce măsură rămâne, i se prelungeşte contractul, nu i se prelungeşte contractul, vine altcineva, rămâne cel care este acum. Trebuie să vorbiţi cu Nico (n.r. Daniel Niculae)… în jur de şapte-opt jucători sunt la final de contract. Se evaluează totdeauna prelungirea contractului.

Bine, şi cei care mai au un an sau doi ani… se discută de prelungirea pe încă un an sau nu, pe doi ani sau nu. E perioada în care evaluările sunt cât se poate de temeinice, pentru că într-o perioadă de genul ăsta, un jucător… Tot timpul trebuie să joace bine, dar într-o perioadă de genul ăsta trebuie să joace cel mai bine”, a declarat Dan Şucu, la Orange Sport.

ADVERTISEMENT
Greșeala făcută de Duckadam după ce s-a mutat în SUA cu familia: Așa...
Greșeala făcută de Duckadam după ce s-a mutat în SUA cu familia: Așa cum fac toți românii, ce puteam să fac?
O tânără va fi eutanasiată după trei ani și jumătate de procese: „Mă...
O tânără va fi eutanasiată după trei ani și jumătate de procese: „Mă simt ușurată. A fost o luptă atât de lungă”
BREAKING NEWS! Anunț șoc pentru Gigi Becali! Patronul de la FCSB are din...
BREAKING NEWS! Anunț șoc pentru Gigi Becali! Patronul de la FCSB are din nou mari probleme cu legea! A fost redeschis un dosar mai vechi ce îl vizează pe omul de afaceri din Pipera
Prima reţinere după celebra nuntă opulentă din Buzescu. Socrul mare a blocat de...
Prima reţinere după celebra nuntă opulentă din Buzescu. Socrul mare a blocat de două ori un drum european
Cât de frumoasă este cea mai bogată româncă! Afacerea cu care a dat...
Cât de frumoasă este cea mai bogată româncă! Afacerea cu care a dat lovitura şi care a ajutat-o să adune o avere fabuloasă
Wow! Cum arată Loredana Groza, în realitate. Anca Țurcașiu a postat o fotografie...
Wow! Cum arată Loredana Groza, în realitate. Anca Țurcașiu a postat o fotografie cu ea, fără niciun filtru
EUROPA intră în RĂZBOI! Decizia Comisiei Europene privind ÎNARMAREA
EUROPA intră în RĂZBOI! Decizia Comisiei Europene privind ÎNARMAREA
Florin Salam, din nou în mijlocul unui scandal de proporții. De ce este...
Florin Salam, din nou în mijlocul unui scandal de proporții. De ce este acuzat manelistul
Simona Halep a spus adevărul: Înseamnă enorm pentru mine
Simona Halep a spus adevărul: Înseamnă enorm pentru mine
Ultima oră! Centralele de apartament devin istorie, încălzirea revine „la pauşal”
Ultima oră! Centralele de apartament devin istorie, încălzirea revine „la pauşal”
REPORTAJ După ce era să fie asasinat de soacră și soție, Ghiță din...
REPORTAJ După ce era să fie asasinat de soacră și soție, Ghiță din Măscurei, Vaslui, se gândește să divorțeze: „Ce să facă și el, singurel, dacă ea nu mai vine!?”
Ce se întâmplă dacă apeși „cancel” de două ori la bancomat. Funcționalitatea cunoscută...
Ce se întâmplă dacă apeși „cancel” de două ori la bancomat. Funcționalitatea cunoscută doar de programatori