Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Exclusiv. Atac devastator la șefii Rapidului în anul Centenarului. „Unul vinde iluzii, Iosefini e mic copil, iar celălalt e o săgeată uitată a lui Tudorache”. Video

Fostul patron al echipei Poli Timişoara, Marian Iancu, i-a făcut praf pe şefii Rapidului, Victor Angelescu şi Dan Şucu, pe care îi acuză că le vând iluzii fanilor din Giuleşti.
17.04.2023 | 11:31
Exclusiv Atac devastator la sefii Rapidului in anul Centenarului Unul vinde iluzii Iosefini e mic copil iar celalalt e o sageata uitata a lui Tudorache Video
Exclusiv. Atac devastator la șefii Rapidului în anul Centenarului. „Unul vinde iluzii, Iosefini e mic copil, iar celălalt e o săgeată uitată a lui Tudorache” Video
ADVERTISEMENT

Fostul patron de la Poli Timişoara, Marian Iancu, a lansat un atac devastator la adresa finanţatorilor de la Rapid, Victor Angelescu şi Dan Şucu. Giuleştenii sunt într-o mare criză de rezultate, ultimul succes fiind obţinut pe 1 martie, 2-1 cu FC Botoşani.

Atac devastator la șefii Rapidului în anul Centenarului. „Unul vinde iluzii, Iosefini e mic copil!”

Marian Iancu a declarat la FANATIK SUPERLIGA cu Horia Ivanovici că Dan Şucu le-a vândut iluzii fanilor rapidişti, în timp Victor Angelescu nu este altceva decât o săgeată trimisă de fostul primar al Sectorului 1, Daniel Tudorache:

ADVERTISEMENT

“Iosefini e la grupa mică la câte iluzii ne-au vândut ăştia. Nu s-a simţit nimic în Anul Centenarului şi nici infuzia de capital. Cine ştie fotbal a înţeles din timp subţirimea lotului. Adrian Mutu nu are ce face.

Echipa a funcţionat la maximum, nu are nicio resursă inepuizată. A fost turată la maximum de tribune. Vor rata toate obiectivele. Iosefini este Şucu, vânzătorul de iluzii, zeci de milioane investite, trăiesc din ce au luat pe Ilie.

ADVERTISEMENT

“Victor Angelescu este o săgeată uitată de domnul Tudorache”

Victor Angelescu este o săgeată uitată de domnul Tudorache. Uşor-uşor, din nefericire am avut dreptate. Este o echipă de adunătură. Mulţi refuzaţi de alte echipe. Ca şi Dugandzic. El nu a avut loc la CFR Cluj, contracandidata la titlu.

Astăzi, probatoriul este clar. Vânzare de iluzii. Vânare de vânt. În ani creşte lemnul, pe care îl foloseşte în industria lui. În fotbal nu ai timp de aşa ceva. În Anul Centenarului ar trebui să atingă măcar un obiectiv.

ADVERTISEMENT

“Primul semn a fost vânzarea lui Rareş Ilie. Nici Gigi Becali nu face aşa ceva”

Primul semn a fost vânzarea lui Rareş Ilie. Nici Gigi Becali nu face aşa ceva. Măcar de la dânsul ar trebui să ia bucata asta. Are o pernă şi o vinde la momentul potrivit. Ia-ţi nişte oameni aproape din fotbalul românesc.

CFR Cluj l-a adus pe Balaj, Gigi îi are pe Stoica şi Argăseală. Chiar şi Rotaru investeşte la Craiova. Când cumperi cu bani, iei calitate. Treaba asta corporatistă nu ţine în fotbal. Tribuna nu are răbdare. 

ADVERTISEMENT

“În Giuleşti, galeria are mereu dreptate. La modul general”

Mai trebuie să alimentezi şi orgoliul azi. Ei nu văd speranţă. Unde e speranţa? Vorbe? În Giuleşti, galeria are mereu dreptate. La modul general. E un by-pass care se declanşează în moment de criză. 

Cine să dea gol? Dugandzic? Eu l-am criticat şi când dădea goluri. Când am mers la Timişoara, am luat echipa de pe locul 2. Am dat milioane şi am adus jucătorii de la FC Naţional. Trebuia să se simtă că am venit”, a spus Marian Iancu la FANATIK SUPERLIGA.

VEZI VIDEO: 

Nu uitați că Fanatik SuperLigaemisiunea exclusivităților din sport, poate fi urmărită în fiecare zi de luni până vineri, cu Horia Ivanovici și Ioana Cosma ca prezentatori. Este LIVE pe site-ul FANATIK.RO, pe canalul de YouTube FANATIK, pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial, contul FANATIK de pe Tik-Tok, dar și pe contul de Twitch FANATIK.

ADVERTISEMENT
Greșeala făcută de Duckadam după ce s-a mutat în SUA cu familia: Așa...
Greșeala făcută de Duckadam după ce s-a mutat în SUA cu familia: Așa cum fac toți românii, ce puteam să fac?
Construcțiile la plaja din centrul stațiunii Mamaia, oprite de autorități în ultimul ceas:...
Construcțiile la plaja din centrul stațiunii Mamaia, oprite de autorități în ultimul ceas: „Am impus sistarea de urgenţă a lucrărilor“
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf...
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf în dormitorul matrimonial. Antrenorul a izbucnit în plâns când a aflat că este înșelat
Planul lui Juraj Cintula de a-l asasina pe Robert Fico s-ar fi născut imediat...
Planul lui Juraj Cintula de a-l asasina pe Robert Fico s-ar fi născut imediat după alegeri. Urmează 24 de ore critice pentru premierul slovac
Dezvăluirea uluitoare a lui Pelinel despre Cristi Borcea! Ce se va întâmpla dacă...
Dezvăluirea uluitoare a lui Pelinel despre Cristi Borcea! Ce se va întâmpla dacă ar păţi şi ea ca primele soţii ale milionarului!
Ce nu s-a văzut la TV, în marea finală de la Chefi la...
Ce nu s-a văzut la TV, în marea finală de la Chefi la cuțite! Câștigătorul a spus tot adevărul, după plecarea celor trei chefi: „Se vede că...„
Se iese MAI DEVREME la PENSIE! Au anunțat
Se iese MAI DEVREME la PENSIE! Au anunțat
Un milionar cu 25 de ani mai mare ar fi noul iubit al...
Un milionar cu 25 de ani mai mare ar fi noul iubit al Simonei Halep. Imagini fabuloase cu cei doi
Cine sunt fostele iubiri ale Simonei Halep. Printre ele se numără și fiul...
Cine sunt fostele iubiri ale Simonei Halep. Printre ele se numără și fiul lui Teia Sponte
Cine e și cu ce se ocupă presupusul iubit al Simonei Halep. Are...
Cine e și cu ce se ocupă presupusul iubit al Simonei Halep. Are 57 de ani și e în topul celor mai bogați români
Prima declarație a lui Juraj Cintula, scriitorul care l-a împușcat pe premierul slovac...
Prima declarație a lui Juraj Cintula, scriitorul care l-a împușcat pe premierul slovac Robert Fico
4 zodii dau lovitura la începutul verii. Din iunie, proiectele și dorințele lor...
4 zodii dau lovitura la începutul verii. Din iunie, proiectele și dorințele lor încep să se concretizeze