Life

Rapperul Nosfe a făcut dezvăluiri despre familie și părinți. Ce îi reproșează mama sa

Rapperul Nosfe a făcut mari sacrificii pentru a ajunge un artist cunoscut. A lucrat în mai multe domenii, dar a decis să-și urmeze visul. Părinții nu au fost însă de acord cu alegerea sa.
13.02.2022 | 19:27
Rapperul Nosfe a facut dezvaluiri despre familie si parinti Ce ii reproseaza mama sa
Rapperul Nosfe a făcut dezvăluiri despre familie și părinți
ADVERTISEMENT

Nosfe este unul dintre cei mai cunoscuți rapperi din România. Până să ajungă faimos a întâmpinat destule obstacole.

Chiar și acum, există persoane care îl ceartă și nu sunt de acord cu alegerile pe care le-a făcut.

ADVERTISEMENT

Artistul a vorbit în cadrul unui podcast despre familia sa, dar și despre copilărie.

Rapperul Nosfe a făcut dezvăluiri despre familie și părinți. Ce îi reproșează mama sa

Nosfe, pe numele său real Darius Vlad Crețan, a muncit foarte mult pentru a deveni un artist renumit. Înainte de a cânta, acesta a lucrat în cadrul unei corporații, dar și pe șantier, atât în România cât și în Italia.

În final, a decis să-și urmeze visul. Să devină cântăreț, chiar dacă părinții lui nu au fost de acord. Chiar și acum îl mai ceartă uneori.

ADVERTISEMENT

“Încă vorbesc cu maică-mea și cu tatăl meu la telefon ca și cum nu aș face ceva serios.

Eu am casă, copil, soție, fac niște bani nu atât de mulți cât se așteptau ei în perioada asta, dar le-am și zis la un moment dat ‘fac mai mulți bani decât faceți voi efectiv și munciți de 30 de ani.

I-am zis, cu toată dragostea, la maică-mea, într-o zi, că ‘ de 35 de ani de când muncești, ce ai făcut tu mai șmecher decât mine?”, a declarat artistul de canalul de Youtube Happyfish “Aproximativ discuții”, cu Gojira.

ADVERTISEMENT

Cunoscutul rapper a lansat anul trecut 30 de single-uri și 26 de clipuri și a dezvăluit care este secretul succesului său.

“Dacă faci lucrurile cu convingere, nu te minți niciodată. Reparându-ți ce crezi că-ți lipsește, poți să faci lucrurile cu o convingere puternică. Eu mă studiez foarte mult, la mine multe din lucrurile pe care le fac sunt matematice”, a mai spus artistul.

ADVERTISEMENT

Încă de când era copil, Nosfe a fost dus de mama sa la tot felul de evenimente culturale. Nu își mai aduce aminte mare lucru, pentru că de multe ori adormea.

“Eu aveam un an și maică-mea mergea cu mine la cenaclu. Eu dormeam în backstage și ea recita poezii pe scenă. Când a trebuit să plece într-un turneu cu poezii, bunică-mea i-a tăiat toate hainele cu foarfeca.

I-a zis ‘tu trebuie să stai să crești copilul. Cam asta era mentalitatea în vremea aia”, a mai povestit Nosfe.

ADVERTISEMENT