Life

Rapperul Takeoff a fost împușcat mortal în Huston. Artistul avea 28 de ani

Tragedie în lumea rapp-ului american. Celebrul rapperul Takeoff a încetat din viață la doar 28 de ani. Artistul a fost împușcat mortal.
01.11.2022 | 19:23
Rapperul Takeoff a fost impuscat mortal in Huston Artistul avea 28 de ani
Celebrul rapper Takeoff a fost ucis mortal în Huston. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Kirshnik Khari Ball, cunoscut sub numele de Takeoff, a fost ucis mortal în urmă cu foarte puțin timp. Artistul avea doar 28 de ani, iar tragedia s-a produs într-un club de bowling din Huston.

Rapper-ul Takeoff, împușcat mortal într-un club de bowling

Potrivit informațiilor oferite de site-ul TMZ, rapper-ul american Takeoff a fost ucis mortal prin împușcare. Aceeași sursă mai scrie că totul ar fi început de la o partidă de zaruri.

ADVERTISEMENT

Finalul partidei nu ar fi fost cel dorit, iar mai apoi, o altercație neașteptată a izbucnit. Într-un final, unul dintre protagoniști nu a mai rezistat și a decis să scoată arma.

Takeoff se afla acolo în compania lui Quanvo, iar în jurul ore 2.30 dimineața s-a auzit și focul de armă în urma căruia artistul și-a pierdut viața, pe loc.

ADVERTISEMENT

Menționăm faptul că rapper-ul Takeoff era membru al grupului hip-hop Migos. Artistul era originar din Atlanta, Georgia și a reușit să își construiască o carieră cât se poate de solidă încă de la o vârstă fragedă.

Grupul din care făcea parte a luat naștere în anul 2009, iar fondatorul său a fost Offset, partener cu Cardi B, dar și nepotul său, Takeoff.

ADVERTISEMENT

Succesul l-a cunoscut însă ani mai târziu. În 2015, rapper-ul s-a făcut remarcat cu single-ul “Versace”, iar mai apoi, în 2016, cu titlul “Bad and Boujee” a reușit să ajungă în fruntea topurilor.

Albumele care l-au făcut celebru pe Takeoff

De-a lungul anilor, cei trei artiști au lansat mai multe albume de succes care au ajuns direct la urechile ascultătorilor. Printre acestea se numără “Yung Rich Nation”, lansat în anul  2015, urmat de “Culture”, din 2017,  “Culture II” în 2018, iar mai apoi “Culture III” în 2021.

ADVERTISEMENT

În cazul celui de-al treilea album, “Culture II”, artiști de renume au fost implicați. Printre aceștia se numără Cardi B, Drake, care la rândul său iubește jocurile de noroc, Travis Scott, Nicki Minaj, dar și Post Malone.

Ultima melodie lansată de Quavo şi Takeoff se numește ”Messy” și a fost difuzată pe YouTube în urmă cu doar câteva ore.

Amintim că un alt rapper rus cunoscut a ajuns să se sinucidă săptămânile trecute.

ADVERTISEMENT
Tags: