News

Rareș Bogdan, acuzat că a încălcat regulile stării de alertă. Europarlamentarul PNL, petrecere cu 100 de invitați la restaurant

23.06.2020 | 09:55
Rares Bogdan acuzat ca a incalcat regulile starii de alerta Europarlamentarul PNL petrecere cu 100 de invitati la restaurant
ADVERTISEMENT

Rareș Bogdan este acuzat că a încălcat regulile stării de alertă, după ce ar fi organizat o petrecere cu 100 de invitați.

Evenimentul descoperit de presa din România s-ar fi desfășurat la un local select din orașul Cluj-Napoca.

ADVERTISEMENT

Prim-vicepreședintele PNL a dat o petrecere de ziua fiicei sale, în plină pandemie de coronavirus şi stare de alertă.

Rareș Bogdan este acuzat că nu a respectat regulile stării de alertă. Europarlamentarul PNL, petrecere cu 100 de invitați

Conform celor de la Libertatea, localul Da Vinci din Cluj-Napoca a găzduit, luni după-amiază, o petrecere specială pentru invitații politicianului Rareș Bogdan.

ADVERTISEMENT

Evenimentul a avut loc în ciuda faptului că astfel de întruniri cu peste 100 de persoane sunt interzise în interior, conform regulilor stării de alertă instituite chiar de guvernul PNL.

Din imaginile oferite de sursa citată, filmate cu o dronă, se observă câțiva oameni pe o tereasă, restul de peste 100 fiind în interiorul restaurantului, deși maximul de invitați legal este de 20.

ADVERTISEMENT

Totodată, în spațiul destinat oaspeților din fața restaurantului se văd peste 30 de mașini parcate. Sursele Libertatea sursele mai spun că la petrecerea dată de europarlamentar au fost puțini invitați în aer liber, aproape toată lumea stând la mesele din interior şi fără nicio mască.

Sursa foto: libertatea.ro

De asemenea, Rareș Bogdan și familia acestuia au preferat să stea tot timpul înăuntrul restaurantului.

ADVERTISEMENT

Conform reglementărilor din starea de alertă instituite de autorități, este interzis restaurantelor să-și primească oaspeții altundeva decât pe terasă sau în grădină, iar dacă este închiriat locul pentru un eveniment privat, nu pot fi prezente mai mult de 20 de persoane înăuntru.

Ce spune șefa localului din Cluj-Napoca

Managerul localului din Cluj-Napoca a recunoscut că s-a organizat petrecerea politicianului și a oferit detalii despre numărul invitaților.

”Este deschisă terasa, am în terasă 50 de persoane și înăuntru ceva. Sunt șase mese, le-am organizat cum se cuvine. Ba da, este și afară și în interior. În numărul permis. În interior, sunt 20 de persoane. Este în ordine, vă mulțumesc.”, a spus Angela Logean pentru sursa citată.

Până la această oră, deși jurnaliștii au încercat să afle punctul de vedere al lui Rareș Bogdan, acesta nu a putut fi contactat.

ADVERTISEMENT