Life

Răsfăț total pentru Gabriela Cristea. S-a pozat goală, în cada plină cu spumă

20.10.2020 | 11:46
Rasfat total pentru Gabriela Cristea Sa pozat goala in cada plina cu spuma
Gabriela Cristea i-a făcut pe fanii ei să exclame cu cea mai nouă poză publicată
ADVERTISEMENT

Gabriela Cristea a reușit să își ia fanii prin surprindere, odată cu cea mai nouă apariție a prezentatoarei de pe Instagram. Fosta prezentatoare de televiziune s-a fotografiat când era într-o cadă plină cu spumă.

Mai mult, soția lui Tavi Clonda le-a arătat tuturor cum se bucură de începutul acestei săptămâni și a aplicat o astfel de metodă de relaxare.

ADVERTISEMENT

Foarte îndrăgită și la nivelul rețelelor sociale, dar și atunci când își face apariția sticlă, bruneta a atras atenția în ultima perioadă cu asemenea postări incendiare.

Gabriela Cristea, apariție uluitoare într-o cadă plină cu spumă. Cum au reacționat fanii

Gabriela Cristea se poate considera foarte norocoasă și în plan personal, având un soț iubitor, pe artistul Tavi Clonda, dar și două fetițe adorabile.

ADVERTISEMENT

Însă, de curând prezentatoarea de televiziune a avut parte și de momente mai puțin plăcute, fiicele ei având probleme de sănătate specifice acestei perioade. Din cauza unei posibile răceli, Gabriela Cristea a fost ținută trează o noapte întreagă recent și a avut clar nevoie de momente în care să se poată și relaxa.

Bruneta le-a arătat tuturor prin intermediul celei mai noi fotografii postate că se poate răsfăța cum își dorește, în orice clipă, și acasă. Vedeta și-a pregătit o cadă plină cu spumă și a completat acest ritual și cu un pahar cu vin, pe care l-a savurat în tot acel timp.

ADVERTISEMENT

“Eu cu mine și un pahar de vin”, le-a transmis Gabriela Cristea urmăritorilor ei de pe Instagram.

Răsfăț total pentru Gabriela Cristea. S-a pozat goală, în cada plină cu spumă
Gabriela Cristea, apariție incendiară în cada plină cu spumă, pe Instagram

Prietenii ei din mediul online au felicitat-o foarte repede pe vedeta de televiziune pentru apariția îndrăzneață de care a dat dovadă. Chiar dacă astfel de ipostaze sunt văzute de obicei doar de Tavi Clonda, soțul său, bruneta și-a dorit să împărtășească cu toată lumea cât de bine s-a simțit.

ADVERTISEMENT

Fotografia incendiară cu Gabriela Cristea în cada cu spumă le-a atras atenția internauților care i-au lăsat o sumedenie de mesaje. În scurt timp, în secțiunea de comentarii au apărut foarte multe felicitări din partea fanilor. Mulți au remarcat și cât de mult a slăbit Gabriela Cristea dintr-o astfel de postare.

“Ești superbă nemachiată, felicitari!”, “Vai ce mult ai putut slăbi, felicitări!”, “Wow, ce răsfăț, frumos, relaxant! O femeie frumoasă, brunetă în norișori de spumă albă”, au fost doar câteva dintre mesajele lăsate de urmăritorii Gabrielei Cristea de pe Instagram.

ADVERTISEMENT