Life

Răspunsul Anei Porgras când a fost întrebată dacă vrea să revină la Survivor România. Decizie surprinzătoare a fostei concurente

Ana Porgras și-a dorit foarte mult să revină în jungla dominicană după ce a fost eliminată. Fanii au întrebat-o dacă ar vrea să participe și în sezonul 3 la Survivor România, iar răspunsul ei i-a uimit.
05.09.2021 | 14:10
Raspunsul Anei Porgras cand a fost intrebata daca vrea sa revina la Survivor Romania Decizie surprinzatoare a fostei concurente
ADVERTISEMENT

Ana Porgras a fost una dintre cele mai apreciate concurente de la Surrvivor România. Mulți o vedeau chiar în marea finală, dar fosta sportivă a fost eliminată.

După ce a ajuns în România, Ana Porgras a declarat că și-ar dori să revină alături de colegi săi.

ADVERTISEMENT

Fanii au întrebat-o de curând dacă ar accepta să participe în sezonul 3 al emisiunii, iar răspunsul ei i-a uimit.

Răspunsul Anei Porgras când a fost întrebată dacă vrea să revină la Survivor România

Ana Porgras a fost extrem de dezamăgită în momentul în care publicul a decis să o elimine de la Survivor România. O perioadă fosta Faimoasă a fost una dintre cele mai îndrăgite concurente și mulți o vedeau în finală.

ADVERTISEMENT

În urmă cu câteva luni, fosta gimnastă spunea că și-ar dori să revină în jungla dominicană alături de colegii săi.

“Eu aș fi vrut să mă reîntorc la Survivor. M-aș reîntoarce. A fost o experiență care mi-a schimbat viața. Am realizat cât de importantă e familia, că orice lucru mic după care noi fugim în viață de zi cu zi, nu are nicio importanță.

ADVERTISEMENT

Noi am trăit într-o jungla în care nu aveam nimic, nici măcar mâncare. Si am reușit să supraviețuim. Survivor a fost experiența vieții mele”, a spus fosta campioană mondială la Teo Show.

Cum și-a uimit Ana Porgras fanii

Fanii au luat-o la întrebări pe fosta Faimoasă. Au vrut să afle dacă aceasta și-ar dori să participe și în sezonul 3 al emisiunii Survivor România, iar răspunsul ei i-a luat prin surprindere.

ADVERTISEMENT

“Mi-a ajuns un sezon”, a fost răspunsul tranșant al Anei Porgras.

Ana Porgras a decis să nu se mai gândească la tot scandalul în care a fost implicată în ultima vreme și a plecat într-o vacanță de vis. A ales o destinație la aproape 5000 de kilometri depărtare, Zanzibar.

“Plec cât se poate de departe de coronavirus. Eu fug de coronavirus și el după mine. Sper ca de data asta să stea departe și să nu îmi strice planurile. Chiar mă enervez dacă se apropie”, a mărturisit Ana Porgras pe contul său de socializare.

ADVERTISEMENT